Terug in de tijd met een kroonluchter met kapjes


Posted On apr 3 2018 by

Een kroonluchter met kapjes wordt al een zeer lange tijd gebruikt in het interieur van velen. In de Middeleeuwen functioneerde het als een hangend kruis waar men kaarsen inzette. Dit was niet voor iedereen weggelegd, maar voor de elite. Vanaf de 18e eeuw maakte sierlijke bronzen en kristallen kroonluchters een enorme groei door en die waren eveneens bedoeld voor rijke kooplieden. Op de dag van vandaag is een kroonluchter, eventueel met kapjes, toegankelijk voor iedereen. Daarnaast zijn er talloze variaties van kroonluchters: van modern design tot klassieke verlichting met tierelantijntjes. Hierdoor past de sfeervolle verlichting thuis in vrijwel ieder interieur. Voor welke kroonluchter met kapjes kiest u?

Meer dan alleen een kroonluchter met kapjes te koop bij lichtspecialist

Met woondecoratie die perfect past bij uw interieur, is uw woning helemaal af. Bij Amelia’s hoeve kunt u terecht voor meubels op maat, verlichting en accessoires. Deze (online) winkel is al ruim 40 jaar actief waardoor het aanbod aan interieurartikelen enorm is. Denk hierbij aan retro sfeerverlichting, lampen van natuurlijke materialen en vintage meubelen. Maar ook voor diverse woonaccessoires, zoals opbergmanden, oud en antiek kleingoed, brievenbussen en houten decoratie bent u hier aan het juiste adres. Kies u voor de kroonluchter met kapjes of voor andere artikelen? Door de veelzijdigheid aan artikelen vindt u vrijwel altijd waar u naar op zoek bent.

Kroonluchter met kapjes voor vrijwel ieder interieur

Iedere persoon heeft een andere smaak als het gaat om het interieur van een woning. Waar gaat uw voorkeur naar uit? Heeft u een klassiek of modern interieur? Of houdt u meer van industrieel? De veelzijdigheid van een kroonluchter met kapjes zorgt ervoor, dat deze in ieder interieur past. U kunt namelijk verschillende kanten op. Zo past een grijze of zwarte kroonluchter perfect binnen een modern en industrieel interieur. In een klassiek interieur past daarentegen een antieke, witkleurige of goudkleurige kroonluchter met kapjes en tierelantijntjes. Daarnaast zijn kroonluchters met kapjes bij een specialist als Amelia’s Hoeve verkrijgbaar in verschillende groottes. Heeft u al een idee hoe uw kroonluchter eruit moet komen te zien?

Last Updated on: april 3rd, 2018 at 8:10 am, by


Written by