Gegrond
Image default
Woning en Tuin

Onafhankelijke Veenendaalse makelaar

Voor de beste makelaar van Veenendaal, bent u op het juiste adres bij Zonnenberg Makelaardij! Tegenwoordig is het steeds lastiger om uw huis te verkopen. Door de professionele aanpak van Zonnenberg Makelaardij is dit geen enkel probleem! Wij weten hoe wij uw huis op de beste en snelste manier kunnen verkopen. Ook bieden wij u tal van andere diensten aan. Zo geven wij u een gratis waardebepaling, leiden wij potentiële kopers rond en stellen wij de verkoopakte op. Maar natuurlijk is dat nog niet alles, wij doen veel meer dan dat!

Deze Veenendaalse makelaar weet met elk huis wel raad!

De Veenendaalse Makelaardij Zonnenberg weet met elk huis wel raad! Zij weten precies wat goed is en past bij uw wensen. Wilt u bijvoorbeeld een huis aankopen, verkopen of wilt u een woningruil? Zonnenberg Makelaardij kan u precies vertellen waar u op moet letten en wat voor u het beste is! Wanneer u kiest om Zonnenberg Makelaardij in te schakelen voor uw verkoopproces, dan kiest u voor heel veel service. Zo zorgen wij altijd voor een gratis en vrijblijvende waardebepaling, ook zorgen wij voor de mooiste presentatie van uw huis is verschillende verkoopflyers en op internet en ook bieden wij hulp bij onderhandelingen. Zo bent u er zeker van dat een stukje zekerheid gegarandeerd is. Zonnenberg Makelaardij onderscheid zich door haar enthousiasme en passie voor het vak. Bij Zonnenberg Makelaardij bent u er zeker van dat u service krijgt zoals u die wilt hebben!

Wees niet bang voor een hypotheek

Veel mensen vinden het spannend om een hypotheek af te sluiten, logisch natuurlijk. Een hypotheek is niet zomaar iets: het is een langdurige financiële verplichting. Wanneer het hier om gaat, wilt u natuurlijk wel dat dit allemaal vlekkeloos verloopt. Bij Zonnenberg Makelaardij bent u op het juiste adres als het gaat om het afsluiten van een hypotheek. Wij werken samen met Jimmy Spelbos, hij is SEH gecertificeerd. Jimmy kijkt graag mee naar de beste mogelijkheden voor u op het gebied van een hypotheek. Wij zullen u altijd de beste kwaliteit bieden met onze objectieve hypotheekadvies!

Mocht u vragen hebben of een vrijblijvende afspraak willen maken, neem dan contact op met ons via: info@zonnenbergmakelaardij.nl of bel 0318-559600.