Lichtstraten worden steeds populairder


Posted On jan 14 2014 by

Mooie lichtstraten in uw woning

Tegenwoordig is het erg populair om een moderne woning zoveel mogelijk door middel van daglicht te verlichten. Mensen komen er langzamerhand achter dat het belangrijk is om huizen op een natuurlijke manier te verlichten, en aangezien steeds meer mensen binnen blijven vanwege hun werk, is het dus erg belangrijk om ervoor te zorgen dat ze zoveel mogelijk daglicht binnen krijgen. Onze hersenen zijn er op gemaakt dat ze veel daglicht nodig hebben, omdat ze dan beter kunnen functioneren. Het zou in dit geval dus een goede optie zijn om lichtstraten in huis te installeren. Als u kampt met het probleem dat u te weinig daglicht binnen krijgt, dan is het een goed idee om eens te overwegen om ook een lichtstraat in uw uitbouw te installeren. Uiteraard wilt u dat dit zo goed mogelijk gebeurt en daarom kunt u het beste in zee gaan met Ter Huurne. Dit bedrijf is een autoriteit op het gebied van lichtstraten en kan u daarom altijd goed en professioneel helpen. Voor de aanschaf van lichtstraten gaat u natuurlijk naar Ter Huurne. Wij maken deze altijd op maat. Levering en montage is uiteraard bij onze service inbegrepen. Met onze 35 jaren aan ervaring in glastechniek en overkappingen zijn wij een betrouwbare partner. Dus waar wacht u nog op? Wij van www.terhuurnebv.nl verwelkomen u graag in onze winkel in Haaksbergen. Daar hebben wij ook een showroom, waar u twee verschillende modellen lichtstraten kunt bekijken: het lessenaarmodel en het zadeldakmodel. Kiest u voor een lessenaar, dan zijn er nog steeds twee opties. Deze kan tegen een bestaande muur worden geplaatst, maar het is ook mogelijk om een vrijstaande lessenaarlichtstraat in het midden van het dak te plaatsen.

Zou je meer gevoel van ruimte willen hebben in je woning of in een bedrijfspand? Door de aanbreng van lichtstraten kun je dit realiseren. Er komt dan meer licht het gebouw binnen, wat een open idee geeft. Bovendien is daglicht prettiger en gezonder om in te leven dan kunstlicht. Of het nu gaat om wonen of werken, we functioneren beter onder lichtstraten. Laat je ook overtuigen door de voordelen en laat een lichtstraat plaatsen door Ter Huurne. Wij hebben jarenlange ervaring in het zetten van allerlei glastechniek en overkappingen. Ook deze klus nemen wij graag op ons.

Lichtstraten worden steeds populairder

Tegenwoordig is het steeds populairder om in moderne huizen lichtstraten te installeren, en Ter Huurne kan u helpen bij het realiseren van deze verbouwing. Met hun jarenlange ervaring weten ze altijd het beste af te leveren. Geen klus is te lastig voor ze en ze zullen altijd eerlijk blijven over de mogelijkheden. Bent u benieuwd naar wat Ter Huurne voor u zou kunnen betekenen, dan kunt u gemakkelijk contact opnemen met dit bedrijf. Ze zullen u altijd vriendelijk te woord staan en zorgen voor de beste kwaliteit aan service en producten.

Erg mooi zijn de symmetrische zadeldak lichtstraten. Deze worden geplaatst op een plat dak. Dankzij de grote afmetingen, ook in de hoogte, lijkt de ruimte onder deze lichtstraat een stuk groter. Wij bieden verschillende mogelijkheden aan om dit alles uit te voeren. Sandwichpanelen zijn een optie, maar voor een nog groter ruimtelijk effect adviseren wij glazen topgevels of wolfseinden bij dit type lichtstraten. Wij komen graag bij u langs om te kijken hoe wij een dergelijk model het best kunnen plaatsen. Het is namelijk afhankelijk van de inrichting welke positie het beste uitkomt.

Als je bij Ter Huurne aanklopt kun je uitgaan van allerlei voordelen. Zo zijn al onze lichtstraten uitgevoerd in luxe aluminium. De afwerking kan in alle standaard RAL-kleuren, met dank aan de poedercoating. Voor de beglazing gebruiken wij doorgaans isolatieglas of enkel glas.

Wij hebben alles in eigen beheer, van ontwerp tot productie. Dat houdt in dat wij altijd maatwerk leveren. Onze lichtstraten worden perfect afgestemd op de woning of serre waar ze geplaatst worden. Bovendien hoeven wij geen derde partijen in te schakelen, wat de kosten laag houdt. Zowel voor onze klanten als voor onszelf. Het zorgt er ook nog eens voor dat je precies weet met wie je in zee gaat en er geen onverwachte vertragingen kunnen ontstaan. Wij houden alles goed in de gaten.

Maak uw huis ook lichter

U hoeft geen genoegen meer te nemen met een donkere uitbouw. Zorg nu ook voor meer daglicht en neem contact op met Ter Huurne en bespreek direct de mogelijkheden.

Wanneer u ervoor kiest om iets aan uw huis te veranderen, is het belangrijk dat dit niet strijdig is met de richtlijnen die zijn opgesteld door politie en brandweer. Ook bij de plaatsing van lichtstraten is dit het geval. Zorg er daarom voor dat u een betrouwbaar bedrijf in de arm neemt wanneer u hiervoor kiest. Maak gebruik van de kennis en ervaring van Ter Huurne. Wij weten precies hoe wij lichtstraten moeten ontwerpen en plaatsen. Altijd in overeenstemming met de veiligheidsvoorschriften. Dat is wel zo prettig.

Ben je overtuigd van het nut van lichtstraten en de voordelen die je bij Ter Huurne kunt genieten? Kom dan gerust eens langs bij onze showroom in Haaksbergen. Daar kunnen we je allerlei modellen laten zien. Onder het genot van een kopje koffie bespreken we dan wat de mogelijkheden op het gebied van lichtstraten zijn voor jouw woning. Natuurlijk zijn ook zakelijke klanten welkom voor informatie.

http://www.terhuurnebv.nl/

Last Updated on: november 9th, 2017 at 1:58 am, by


Written by