Gegrond
Image default
Woning en Tuin

Kies voor een prefab woning

In de afgelopen jaren zijn prefab woningen steeds populairder geworden op plaatsen waar weinig ruimte is om te bouwen, zoals in de grote steden. Het is namelijk een ideale manier van bouwen, zowel prijstechnisch als op het gebied van duurzaamheid. Maar wat betekent prefab eigenlijk? Prefab staat voor prefabricage. Dit houdt in dat de losse onderdelen al in de fabriek op maat worden gemaakt. Op locatie hoeven de vakmannen het alleen nog in elkaar te zetten. Afhankelijk van de grootte en het model kan uw huisje al binnen een paar uur op zijn plek staan. Dit is te vergelijken met een bouwpakket dat u in een meubelwinkel koopt. Alles is al op maat gemaakt, maar moet nog tot een geheel gemaakt worden.

Eindeloze keus

Op www.prefabwoning.net kunt u inspiratie opdoen voor de bouw van uw eigen prefab woning. U zult zien dat de mogelijkheden eindeloos zijn. Zo kunt u bijvoorbeeld denken aan een containerwoning voor studenten of een mooi tuinhuisje. Als u gaat verhuizen is het nog gemakkelijk ook om een dergelijk huisje mee te nemen naar uw volgende huis. Alle constructies die u op onze site ziet zijn stuk voor stuk met duurzaam materiaal gemaakt.

Dit houdt in dat de losse onderdelen al in de fabriek op maat worden gemaakt. Op locatie hoeven de vakmannen het alleen nog in elkaar te zetten. Afhankelijk van de grootte en het model kan uw huisje al binnen een paar uur op zijn plek staan. Dit is te vergelijken met een bouwpakket dat u in een meubelwinkel koopt. Alles is al op maat gemaakt, maar moet nog tot een geheel gemaakt worden.

http://www.prefabwoning.net/mantelzorgwoning-de-tuin/