Een luchtzuiverende kamerplant maakt je omgeving gezonder


Posted On jun 2 2020 by

Luchtzuiverende kamerplanten zijn hip en niet zonder reden. Ze passen volledig in het plaatje van bewust leven waar steeds meer mensen mee bezig zijn. Meer en meer komen we achter de effecten van ons handelen op onze omgeving en andersom. Iets terugdoen voelt overweldigend, maar kan al op hele kleine manieren. Een luchtzuiverende kamerplant is een eenvoudige en tastbare wijze om beter met jezelf en je omgeving om te gaan. De plant zorgt voor een gezondere leef- en werkomgeving en voegt ook nog eens kleur en stijl aan je interieur toe.

Gedaan met hoofdpijn en slaapproblemen

Een luchtzuiverende kamerplant werkt heel eenvoudig. Dankzij de steeds betere isolatie in onze gebouwen wordt lucht binnenshuis droger. Hierin bevinden zich schadelijke stoffen die allerlei schadelijke gevolgen voor onze gezondheid kunnen hebben. Zo kun je er hoofdpijn, huidklachten, concentratie-, long- en slaapproblemen door krijgen. Een luchtzuiverende kamerplant neemt deze stoffen via de bladeren op en breekt deze in de wortels of de plant zelf af. Overdag wordt CO2 in zuurstof omgezet en wordt een hogere luchtvochtigheid bereikt. Zo adem je schonere lucht in en heeft dit allerlei positieve effecten voor je gezondheid. Een luchtzuiverende kamerplant is een kleine stap in de richting van een betere leefomgeving.

Green Bubble maakt de aanschaf van een luchtzuiverende kamerplant eenvoudig

Online plantenwinkel Green Bubble heeft een ruim assortiment aan luchtzuiverende kamerplanten die bovendien rechtstreeks van de kweker komen. Zo staan ze niet langdurig in een winkel te wachten totdat ze eindelijk gekocht worden, maar gaan ze van de kas direct naar jouw huis of werkplek. Dankzij de speciale verzendverpakking komt de luchtzuiverende kamerplant veilig en wel aan en kun je je bestelling na één tot drie werkdagen al verwachten. Bovendien worden alle planten gratis bezorgd. Green Bubble werkt volgens het motto ‘nooit meer slepen met kamerplanten’ en maakt het je eenvoudig om de juiste plant uit te zoeken.

https://www.green-bubble.com/nl/

Last Updated on: juni 2nd, 2020 at 8:48 am, by


Written by