Gegrond
Image default
Woning en Tuin

Een hoog rendement houtkachel bij HGB-Trading

In de winter is er weinig belangrijker dan het warm houden van uw huis. In de bittere kou van de winter wilt u er namelijk graag knus bij zitten. Daar is goede verwarming voor nodig, goede verwarming met een hoog rendement. Daarbij denken de meeste mensen al direct aan de centrale verwarming en niet zo snel aan een ‘ouderwetse’ houtkachel. Deze mensen zitten er flink naast: een hoog rendement houtkachel kan net zo effectief zijn als centrale verwarming.

 

De definitie van een hoog rendement houtkachel

 

Een hoog rendement houtkachel wordt gekarakteriseerd door een hoog rendement. Maar wat houdt dit in? De term “hoog rendement” is enorm vaag. Bij HGB-Trading betekent dit dat elke hoog rendement houtkachel, nagenoeg alle houtkachels van HGB-Trading, een rendement van op z’n minst 75% hebben. Omdat het rendement van een hoog rendement houtkachel van HGB-Trading zo hoog ligt, gaat het brandhout dat u ervoor gebruikt ook langer mee. Dit betekent dat u ook minder as in de aslade krijgt. U hoeft de aslade dus maar één maal per maand te verschonen.

 

Wat zijn de voordelen van een hoog rendement houtkachel?

 

Twee voordelen van een hoog rendement houtkachel zijn al genoemd: door zijn hoge rendement verbruikt een hoog rendement houtkachel heel weinig brandhout en produceert heel weinig as. Dit betekent dat een hoog rendement houtkachel op de lange termijn goedkoper is dan andere houtkachels met een lager rendement. U kunt zelfs geld bezuinigen, ten opzichte van een centrale verwarming, omdat u geen stookkosten meer hoeft te betalen.

 

Daarnaast is een hoog rendement houtkachel duurzaam, ten opzichte van de centrale verwarming. Het brandhout voor onze houtkachels is CO2 neutraal en belast het milieu dus niet. Dit in tegenstelling tot de centrale verwarming, die gebruik maakt van fossiele brandstoffen en dus gigantische hoeveelheden CO2 uitstoot. Hiermee wordt het broeikaseffect versterkt en het milieu aangetast.

 

Ten slotte is een hoog rendement houtkachel heel erg sfeervol. Geen enkele vorm van centrale verwarming kan tippen aan het nostalgische uiterlijk van een hoog rendement houtkachel en het aangenaam klinkende geknisper van brandhout. Een hoog rendement houtkachel combineert de techniek en efficiëntie van vandaag met de gezelligheid van vroeger.

 

Waarom kiezen voor een hoog rendement houtkachel van HGB-Trading

 

Wanneer u op zoek bent naar een hoog rendement houtkachel, kunt u bij meerdere aanbieders terecht. U kunt zich daardoor afvragen waarom u moet kiezen voor HGB-Trading en niet voor één van onze concurrenten. Hier zijn drie redenen voor.

 

Allereerst weet u bij HGB-Trading zeker dat een hoog rendement houtkachel ook echt een hoog rendement heeft. Wij markeren geen enkele houtkachel als een hoog rendement houtkachel tenzij er sprake is van een rendement van ten minste 75%. Daarnaast zorgt HGB-Trading ervoor dat er een deugdelijke verhouding tussen de prijs en kwaliteit van onze producten is. Wij geloven dat goede kwaliteit geen luxe is en betaalbaar moet blijven. Ten slotte biedt HGB-Trading een uitstekende bezorgingsservice.

 

Al onze producten kunnen bij u thuis geleverd worden. Als u vóór 11 uur bestelt, wordt uw bestelling de volgende werkdag bij u thuis bezorgd. Vindt u dat toch te lang duren, dan kunt u er ook voor kiezen om zelf naar Velserbroek te komen om uw bestelling op te halen.

 

Wilt u meer weten over een hoog rendement houtkachel, onze andere producten of onze voorwaarden, neem dan contact op met HGB-Trading. Wij helpen u met alle plezier verder

http://www.hgb-trading.nl/houtkachels