Gegrond
Image default
Woning en Tuin

De nieuwe manier van bouwen

Een verbouwing of een nieuw huis laten bouwen is natuurlijk een belangrijke beslissing. Vaak twijfelen mensen over de kosten en het ongemak dat het met zich meebrengt. Er is tegenwoordig een alternatief die deze bezwaren direct van tafel veegt: prefab. Terwijl u met een ‘gewone’ verbouwing uiteindelijk altijd meer geld kwijt bent dan in de begroting stond, is het met een geprefabriceerde woning van te voren precies te berekenen. Een bijkomend voordeel is dat het erg snel in elkaar kan worden gezet. Hierdoor heeft u slechts minimale overlast van het in elkaar zetten van de constructie. Meer informatie over deze nieuwe manier van bouwen vindt u op www.prefabwoning.net.

De prefab bouwmethode

Prefab maakt gebruik van twee standaard bouwmethodes. U kunt kiezen uit een houtskeletbouw en bouw met stalen containers. Deze laatste optie klinkt niet erg rustiek. Echter kunt u met een dergelijke container alle kanten op: van opslagruimte in de tuin tot een comfortabele containerwoning. U kunt namelijk kiezen voor verschillende opties die uw woning omtoveren van een staalconstructie tot een mooie woning met een afwerking van hout of steenstrips. Kies dus voor een bouwproject met www.prefabwoning.net en maak de plannen voor de verbouwing realiteit!

Een prefab woning zorgt voor een goedkope oplossing qua vervanging van de traditionele bouw, de woningen kunnen er enorm mooi uitzien en tegelijktijd een stuk goedkoper zijn als bouwen met staal. Door een combinatie te maken van houtskeletbouw en containers kan je een geweldige stap maken qua design en prijstechnisch aan de goedkope kant zitten.

http://www.prefabwoning.net/mantelzorgwoning-de-tuin/