Snelle bezorgingsservice van koeriersbedrijven in Utrecht


Posted On jan 10 2018 by

Dankzij een app van Just Cargo kan je makkelijk en overzichtelijk zien of er een koeriersbedrijven bij jou in de buurt in Utrecht is. Makkelijk wanneer je een spoedzending hebt die vandaag nog de deur uit moet. Het vinden van koeriersbedrijven in Utrecht of elders in Nederland met Just Cargo is heel simpel. Je meldt gewoon je zending aan via de app en voert de ophaallocatie en bestemming in. Vervolgens geef je nog wat specificaties voor jouw zending en bevestigd je aanmelding. De app gaat voor jou op zoek naar de dichtstbijzijnde chauffeur en een pushbericht sturen naar alle beschikbare chauffeurs in de buurt. Binnen 5 minuten zal een beschikbare spoedkoerier in bijvoorbeeld Amsterdam jouw zending accepteren. Binnen korte tijd – altijd binnen een dag – komt de koerier bij je langs om het pakketje op te halen en naar het afleveradres te transporteren. Zodra de zending is afgeleverd, krijg jij het te zien via de app. Zo weet je dus zeker dat je zending goed is aangekomen. Dat is de zekerheid die wij bieden. Een van de beste koeriersbedrijven die er is, is Just Cargo in Utrecht. Ervaar de snelle bezorgingsservice zelf.

Het verschil tussen een spoedkoerier en Same Day Delivery in Amsterdam

Zoek jij een van de beste koeriersbedrijven in Utrecht en moet de zending snel op bestemming aankomen? Kies dan voor de app van Just Cargo. Met een paar klikken op je scherm vind je eenvoudig een van koeriersdiensten in Utrecht en Amsterdam die met zorg jouw pakketje kan verzenden. Alles wat je hoeft te doen, is je zending aan te melden. Je kunt hierbij kiezen uit twee opties: een Just Cargo Direct en Same Day Delivery. Kies Just Cargo Direct wanneer je zending echt haast heeft. Hiermee is er binnen 45 minuten een koerier bij je die de zending meteen doorbrengt naar de plaats van bestemming. Zit er iets minder spoed aan, kies dan voor Same Day Delivery. De spoedkoerier zorgt er hierbij voor dat je bestelling diezelfde dag nog aankomt op de gewenste bestemming in Amsterdam. Hierbij haalt de koerier eerst nog andere pakketjes in de buurt op die dezelfde kant uit moeten. 

Eén van de snelste koeriersbedrijven in Utrecht

Wil jij graag dat een van de snelste koeriersdiensten van Utrecht jouw zending behandeld? Gebruik dan de app van Justo Cargo. Dankzij deze app zorg je er namelijk voor dat jouw zending door een spoedkoerier in Amsterdam of elders in Nederland razendsnel op de juiste bestemming terechtkomen. Als je jouw zending aanmeldt via de app krijgen beschikbare koeriers in de buurt een melding. Hierdoor is er altijd een koerier die jouw zending binnen de kortste keren accepteert. Vervolgens komt één van de koeriersbedrijven in Utrecht en omstreken bij je langs om je zending op te halen en dezelfde dag nog op de plaats van bestemming af te leveren.

Last Updated on: januari 10th, 2018 at 3:14 pm, by


Written by