Dakdragers


Posted On jun 13 2014 by

Dakdragers

Wat zijn dakdragers? Wellicht is dat het eerste waaraan u denk als u dit woord leest. Het lijkt elkaar een beetje uit te sluiten als je het woord letterlijk neemt. Een dak hoeft immers niet gedragen te worden. Als we de brede lezing nemen dan valt het al snel op dat het woord “dakdragers” helemaal niet zo ambigu is als het op het eerste gezicht lijkt. En we komen al snel uit bij de daadwerkelijke dakdragers als u dit woord bijvoorbeeld eens opzoekt via het internet. De kans dat u hiervoor Google gaat gebruiken is ongeveer 98 procent mist u in Nederland woont. Maar we kunnen al wel verklappen dat dit percentage soms nog wel hoger ligt in ander Westerse landen. Ook in het Oosten is de monopoliepositie van deze zoekmachine aan het toenemen en dat is ook niet zo vreemd want de service is buitengewoon. Afijn, deze tekst gaat niet over Google maar over de dakdragers die u kunt aanschaffen als u in zee gaat met alleskanmee.nl. Deze catchy gekozen websitenaam is niet voor niets uitgekozen voor deze site. Deze site verkoop namelijk van alles als het aankomt op makkelijk vervoer tijdens uw vakantie. Daarbij bedoelen we het vervoer van spullen en producten als u met de auto op vakantie gaat. Zo wilt u wellicht graag uw fietsen meenemen of een extra grote koffer en dat gaat niet meer in de kofferbak. Geen nood, daar komen de dakdragers van pas. Dit zijn namelijk metalen klemmen die u op het dak van uw auto kunt monteren of laten monteren. Het principe is zeer eenvoudig dus zelfs iemand met twee linkerhanden zal dit nog zonder problemen kunnen doen. Wij leveren dan ook altijd en uitgebreide instructie als u over bent gegaan tot de aankoop van een dakdragers stel. U hebt er namelijk twee van nodig, dat moge voor zichzelf spreken, en wij leveren deze dakdragers dan ook altijd in een paar af. Alles kan mee!

Dakdragers en dakkoffers

Alleen met de dakdragers bent u er nog niet, dat zult u wellicht wel begrijpen. U hebt immers naast deze dakdragers ook de daadwerkelijke koffers nodig die u op uw dak kunt plaatsen. U ziet ze veel als u met de auto op vakantie gaat. Veel stationwagons maar ook kleinere modellen hebben de standaardbevestiging voor dakdragers op hun dak zitten. Dat scheelt nogal want anders moet u die rubbers erbij bestellen en die zijn wat lastiger te bevestigen. Al met al hebt u opeens enorm veel ruimte in uw achterbak als u ervoor kiest om over te stappen op dakdragers met bijbehorende koffers. Ook voor deze koffers bent u bij ons aan het goede adres. Wij bieden een keur aan dakkoffers in alle soorten en maten. En alleen van hoogstaande kwaliteit. Wij gaan alle bekende merken bij langs om ervoor te zorgen dat ook zij scherp blijven. Wij willen hun dakdragers en koffers dan ook alleen gaan verkopen als deze producten bewezen hebben dat ze bij wijze van spreke onverwoestbaar zijn. Een dergelijke koffer heeft immers nogal wat te verduren. Alleen de weerstand zorgt al voor verwering en wat te denken van de verschillende weertypen waarmee de dakdragers en koffers mee te maken krijgen. Weest u niet ongerust, de dakdragers van ons zijn van hoogwaardig metaal, waar jarenlang onderzoek naar is gedaan, gemaakt. Alleen roestvrij metaal wordt gebruikt. Hierbij kunt u denken aan roestvrij staal maar het meest gebruikte metaal is aluminium. Dit geweldige element zal niet corroderen en is daarnaast ook nog eens erg licht en sterk. Niet vreemd dat vliegtuigen en formule 1 wagens hiervan geproduceerd worden. En zo ook de dakdragers die wij aanbieden op onze website. Kom dus snel eens een kijkje nemen, wellicht vindt u hier alles wat u nodig hebt om uw vakantie tot een goed einde te brengen. In ieder geval op het gebied van transportaties en vervoer.

Niet alleen voor zakelijk vervoer

Deze website is juist meer geschikt voor particulieren maar als u een vervoersbedrijf hebt en plek nodig hebt op het dak van uw auto’s dan kunt u bij ons ook zeker in het groot inkopen. Wij kopen ook altijd in bulk in, dus ons magazijn is altijd goed gevuld. Zo kunt u er gerust vanuit gaan dat u na de bestelling dakdragers of andere producten nooit lang hoeft te wachten. Wij bezorgen gratis aan huis, dat hoort nu eenmaal bij onze service. Niet alleen voor dakdragers bent u bij ons aan het goede adres. Zoals we al eerder vermeldden kunt u hier ook al uw gewenste koffers kopen voor op het dak. Dat is nog lang niet alles. Kijkt u maar eens naar dit verre van complete lijstje.

  • Zo hebben wij ook zonneschermen te koop. Zeker in warme gebieden kan et erg vervelend zijn als de zon continu naar binnen schijnt. Tijdens een reis kunt u helemaal uitgeput en uitgedroogd aankomen. Koel uw auto af met een zonnescherm, daar zult u uw medepassagiers en uzelf een groot plezier mee doen.
  • Wilt u uw fietsen meenemen op vakantie? Tenzij u vouwfietsen hebt gaan ze niet in de kofferbak passen. Dan hebt u met de fietsendragers die u kunt vinden op onze site het antwoord in handen. Eenvoudig te installeren mits u beschikt over een trekhaak.
  • Gaat u verhuizen of hebt u iets zwaars of groots te verplaatsen? Dan kunt u hier bedrijfswagens huren voor bijvoorbeeld een dag of meerdere dagen. U kunt ze hier zelfs kopen.
http://www.alleskanmee.nl/Dakdragers-open-dakrails-120-cm

Last Updated on: november 9th, 2017 at 2:13 am, by


Written by