Waarom kiezen voor PVC vloeren in Friesland?


Posted On mrt 2 2018 by

Is de huidige vloer van uw school aan vervanging toe? Woont u in Friesland en is uw vloer versleten en zoekt u daarom een nieuwe vloer? Wat uw situatie ook is, een PVC vloer is dé oplossing. U profiteert namelijk van diverse voordelen en zijn de vloeren nauwelijks van echte houten of stenen vloeren te onderscheiden. Bij Braad Stoffering/Zonwering nabij Heerenveen (Friesland) vindt u een divers aanbod aan PVC vloeren. Kies bijvoorbeeld voor een vloer met betonlook, prachtige visgraat PVC vloeren, een vloer met fraaie houtlook of tegelvloer. Vindt u het lastig om een keuze te maken? Kom de PVC vloeren bekijken in de showroom nabij Heerenveen en ontvang deskundig advies.

PVC vloeren van specialist in Friesland: profiteer van de voordelen!

Wilt u PVC vloeren kopen en woont u in het mooie noorden van Nederland, zoals in Friesland? Verstandige keuze! De PVC vloeren, die u onder meer koopt bij Braad Stoffering/Zonwering nabij Heerenveen, hebben namelijk een divers aantal voordelen. Zo zijn deze vloeren veel voordeliger dan houten of stenen vloeren en zijn nauwelijks van echt te onderscheiden. Omdat PVC vloeren van de specialist nabij Heerenveen (Friesland) lange tijd meegaan en bestand zijn tegen zware belastingen, zijn ze erg duurzaam. Bovendien zijn de vloeren onderhoudsarm en hygiënisch, waardoor u meer tijd overhoudt voor leuke activiteiten in plaats van schoonmaken.

Handige doe-het-zelver? Leg zelf uw PVC vloeren van specialist dichtbij Heerenveen!

Wanneer u PVC vloeren gaat kopen bij dé specialist in Friesland, kunt u er voor kiezen om deze zelf te leggen in uw woning. Ideaal als u een doe-het-zelver bent. Maar hoe begint u? Nou, na het vegen en het stofzuigen van de vloer gaat u écht aan de slag. U egaliseert de vloer en brengt de lijm aan waarna u de PVC vloeren aanlegt. Ligt de vloer? Dan walst u over de vloer, zodat het lijm beter hecht. Ten slotte brengt u een beschermende waslaag op de vloer waardoor uw vloer langer mooi blijft. Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om de PVC vloeren te laten leggen door de professionals van Braad Stoffering/Zonwering nabij Heerenveen (Friesland).

Last Updated on: maart 2nd, 2018 at 9:25 am, by


Written by