Een bedrijfspand renoveren? Laat ook zeker de asbest golfplaten verwijderen!


Posted On mrt 7 2018 by

Als u erover nadenkt om een bedrijfspand te laten renoveren, bekijkt een specialist nauwkeurig wat de staat van het gebouw is. Tijdens de ergste weersomstandigheden moet het dak in topconditie blijven. Begrijpelijk is dat u af en toe eens een check uit wilt voeren op het dak. Of heeft u al een aantal lekkages gesignaleerd of een stormschade opgelopen? Dit is een vervelende zaak en wilt u graag laten verhelpen met hulp van de specialist. Laat dan een kosteloze en vrijblijvende inspectie uitvoeren. Constateert de expert de nodige slijtage, dan ontvangt u een passend advies om uw bedrijfspand te renoveren.

Een restyling is een uitkomst als u uw bedrijfspand gaat renoveren en asbest golfplaten verwijderd

Twijfelt u of u een heel gebouw wilt renoveren, of enkel de gevel? In veel gevallen kan gevelrestyling al genoeg zijn. Als dit het geval is, kiest u het best voor gevelrenovatie door Elegast. Hierdoor hoeft u niet een geheel bedrijfspand te renoveren. Zowel het imago als de duurzaamheid en energiebesparing krijgen een flinke boost middels een restyling. Bent u eigenaar van het pand? Dan ziet u nadat een gevelrestyling is waar gemaakt de nodige waardeontwikkeling en verhuurmogelijkheden stijgen. Nadat er een inventarisatie van uw wensen is gemaakt kan de specialist u een realistische gevelimpressie geven. Wordt er geconstateerd dat alleen een gevelrestyling niet genoeg is? Dan kan aan u de expertise op het gebied van gevelrenovatie en/of asbestverwijdering worden geboden.

Gaat u uw gevel of dak van uw bedrijfspand renoveren en asbest golfplaten verwijderen?

Het renoveren van een bedrijfspand hoeft niet per definitie veel tijd te kosten. Tegenwoordig zijn er tal van mogelijkheden. Het nodige sloopwerk kunt u vergeten; een gevelrenovatie of dakrenovatie is dé uitkomst als u binnen een korte tijd een andere uitstraling wilt van uw gevel. Een bedrijfspand renoveren laat u doen door Elegast. U bent ervan verzekert dat uw bedrijfsgebouw door zo’n renovatie stijgt in waarde en levensduur. Gaat u voor een fraaie upgrade van uw gevel? Of is juist het dak toe aan de nodige renovatie? De specialist is op dit gebied ook de juiste partij voor u. Indien nodig, worden asbesthoudende golfplaten zorgvuldig gedemonteerd en vervangen. Zo heeft u maar één partij nodig voor de volledige renovatie van uw dak en/of gevel!

Last Updated on: maart 7th, 2018 at 8:29 am, by


Written by