Gegrond
Image default
Vakantie

Villa Curacao

Een diepblauwe zee, een bloedrode zonsondergang, een gouden strand, een veelkleurig binnenland en een luxe villa Curacao. Zonnebaden in de tuin, de Caribische zee op een steenworp afstand, uitzicht op tropische stranden en een keur aan exotisch voedsel. Dit leventje vertoont een flinke gelijkenis met dat liedje van Kinderen voor Kinderen over het onbewoonde eiland (hoewel Curacao zeker wel bewoond is), of zelfs met het zorgeloze kinderbestaan van Pippi Langkous in Kakelbont, haar eigen grote villa. Curacao deelt met dit sproetige Zweedse culticoon van de kinderliteratuur in ieder geval het genieten als primair levensdoel. Waar kan dit beter dan in een luxueuze villa, Curacao en haar paradijselijke levensstijl waardig?

Betrek uw eigen Villa Curacao

Doop uw vakantiewoning om tot Villa Curacao, uitvalsbasis voor avontuur en vertier! Waarschijnlijk moet daar wel wat spaargeld voor opzij gelegd worden: voor een paar honderd euro per nacht kunt u terecht in een idyllische villa. Curacao ontleent een groot percentage van haar inkomsten aan de toeristische sector en omdat het eiland ‘slechts’ zo’n 30.000 vakantiegangers per jaar trekt, is het logisch dat er wordt gemikt op een vermogende doelgroep. Bovendien is deze elite überhaupt in staat het eiland te bereiken. Men arriveert namelijk op Curacao per vliegtuig of per boot, reismethoden die niet direct zijn weggelegd voor Jan Modaal. Eenmaal aangekomen kan men een auto huren op Curacao want het eiland is goed per gemotoriseerd voertuig te verkennen. Langs de kust razen in een knalgele cabriolet met de zeewind in de haren is toch de wens van elke volwassen Pippi Langkous?

Droomvakantie voor het uitkiezen

Zoals Marco Borsato het al zong zijn dromen slechts bedrog. Maar met de juiste ingrediënten kan het leven zo een sprookje worden. Overweeg dus uw opties en kies verstandig, want een vakantie is dan misschien tijdelijk, herinneren zijn voor altijd.

https://www.holidayrentalscuracao.nl