Gegrond
Image default
Vakantie

Vakantiepark

Vakantiepark

Als u op vakantie gaat, dan hebt u de keuze uit veel verschillende soorten accommodaties. Hebt u een gezin met jonge kinderen, dan is een vakantiepark vaak een uitstekende keuze. Doordat u in een huisje verblijft, hebben zij alle ruimte om hun eigen gang te gaan. In een hotel moet u veel meer rekening houden met andere gasten, aangezien u veel dichter op elkaar zit. Bovendien is daar veel minder bewegingsvrijheid. Op een camping daarentegen kunnen de kids zich vaak helemaal uitleven, maar als het slecht weer wordt wilt u liever niet met kleintjes in de kleine ruimte van een caravan of tent opgepropt zitten. Een vakantiepark biedt een goed alternatief. Bij slecht weer hebben de kinderen alle ruimte om zich binnenshuis te vermaken en met goed weer kunnen ze lekker buiten spelen op het park. Doordat de parken over het algemeen omheind zijn, hoeft u ook niet per se continu een oogje in het zeil te houden. Als u als ouders besloten hebt dat een vakantiepark inderdaad de ideale accommodatie is om uw vakantie te vieren, dan moet u vervolgens nog besluiten of u naar een vakantiepark in het binnenland of in het buitenland wilt gaan. Veel mensen hebben de neiging om te kiezen voor het buitenland, maar met kleintjes is het eigenlijk wel zo fijn om maar een korte reisafstand te hebben. Bovendien maakt het hen nog niet veel uit wat de vakantieplaats wordt, als zij zich er maar kunnen vermaken zijn zij allang blij. En voor u als ouders is dat natuurlijk ook het belangrijkste. Want als uw kids zich niet vermaken, wordt het ook lastig om zelf een goede vakantie te vieren. Een vakantiepark in het binnenland is daarom een goede optie. En ook in Nederland zijn er erg leuke bestemmingen en parken te vinden.

Vakantiepark Nederland

Er zijn in Nederland natuurlijk meerdere opties als u ervoor kiest om naar een vakantiepark te gaan. Maar een van de leukste en meest favoriete bij kinderen is toch wel het park PonyparkCity. Wat kinderen zo aantrekt aan dit vakantiepark is dat er bij ieder huisje een pony hoort waar zij zelf voor mogen zorgen en zelf op mogen rijden. Het hoeft niet, het is geen verplichting, maar het is wel een erg leuke mogelijkheid. Bovendien kunnen ze ook nog eens iedere dag rijles krijgen en dat is helemaal gratis! Zo heeft uw kind iedere dag sowieso al één activiteit om te doen en hebt u zeker weten een moment voor u zelf. Maar er zijn nog veel meer dingen te beleven op dit vakantiepark. Zo is er een zwembad waar de echte waterratten zich van ’s ochtends tot ’s avonds kunnen vermaken. De pony’s zijn overigens niet de enige dieren die er zijn, er is ook een Animal Farm met geiten, schapen en varkens. Voor gezinnen die uit de stad komen is dat natuurlijk erg leuk, zij zien tenslotte niet iedere dag deze dieren, laat staan dat ze er echt mee in contact komen. Op het vakantiepark is ook nog een grote speeltuin waarin de kids heerlijk kunnen spelen en ravotten. Ze kunnen zich er zo uitleven dat ze ’s avonds als een blok in slaap vallen. Ook is er nog een midgetgolfbaan waar de gasten gratis gebruik van kunnen maken. Dit staat ook zeker garant voor een dagje plezier. En als dit alles nog niet genoeg is, dan kunt u genieten van een gratis bezoek aan Attractiepark Slagharen. In dit attractiepark zijn veel verschillende attracties te vinden. Sommige zijn alleen geschikt voor de oudere jeugd, maar er zijn ook veel attracties die ook voor de allerkleinsten erg leuk zijn om mee te maken. En om het u helemaal gemakkelijk te maken, bevinden zich op het terrein van het vakantiepark ook nog een supermarkt, een souvenirshop en een restaurant! Het park is dus absoluut van alle gemakken voorzien.

PonyparkCity

Kiest u voor vakantiepark PonyparkCity, dan weet u zeker dat uw gezin een leuke tijd tegemoet gaat met alle activiteiten die er te doen zijn. Maar mocht dit nog niet genoeg zijn, dan is het goed om te weten dat er ook nog andere activiteiten georganiseerd worden die veel vermaak bieden. Zo kunnen de kids:

  • meedoen aan de ponyverkiezing: wie versiert zijn of haar pony het mooist?
  • Lucky Luke en Jolly Jumper ontmoeten
  • een mooie Lucky Luke kijkdoos maken
  • cowboys ontmoeten tijdens de cowboyshow en meer te weten komen over wie cowboys zijn en wat ze doen
  • tekenen, knutselen en dansen bij de WigWam Kids Club

Met zoveel activiteiten zal uw kind zich zeker vermaken en kunt u heerlijk genieten van de rust. Of u kunt natuurlijk meedoen aan een van de activiteiten. Want er worden op dit vakantiepark ook voor het hele gezin activiteiten georganiseerd, zoals de familie-avonden en de American Barbecue. Op het vakantiepark zelf is dus voldoende te doen, maar ook de omgeving is zeker de moeite waard. Het park ligt in een zeer bosrijke omgeving waar u heerlijk kunt fietsen en wandelen. Ook kunnen er in de omgeving nog leuke uitstapjes gemaakt worden. Wat nog een extra pluspunt is van dit vakantiepark, is dat alle huisjes ook helemaal passen bij de western stijl die in alle activiteiten terugkomt. U waant zich dus echt op de prairie en kunt genieten van een echte western vakantie. Wilt u dus op vakantie naar een vakantiepark in Nederland, dan is PonyparkCity een goede keus!

http://www.ponyparkcity.nl/pagina/106/Vakantiepark.html