Gegrond
Image default
Vakantie

Kamperen Drenthe

Rustiek kamperen Drenthe

Gaat u elk jaar in de zomervakantie graag naar een leuk huisje op een Waddeneiland, maar wilt u dit jaar wel eens iets anders gaan doen in de zomermaanden? Wilt u hier niet te ver voor reizen, maar toch kunnen genieten van de mooie natuur? Dan kunt u het beste eens gaan kamperen. Drenthe is een heel geschikte provincie hiervoor. Als u eenmaal interesse hebt gekregen in kamperen, Drenthe uw vakantiebestemming is geworden en u beslist niet te diep in de buidel wilt tasten, dan kunt u het beste op Camping De Berken gaan kamperen. Drenthe kent natuurlijk nog vele andere campings, maar alleen bij ons bent u het voordeligste uit en kunt u het beste genieten. Zoekt u een plek waar u gezellig samen met de kids kunt kamperen Drenthe? Drenthe biedt De Berken, een kindercamping bij uitstek. Wij hebben een geweldig animatieteam, die uw kroost hoe dan ook zal vermaken. Er zijn altijd gezellige activiteiten waar zij aan mee kunnen doen. Op die manier kunt u lekker voor de tent zitten en een goed boek lezen. Kijk, dat is nou het grote voordeel van bij ons komen kamperen. Drenthe kent ook prachtige bossen, waar u heerlijk kunt wandelen en fietsen. Ook een wandeltocht over een van de vele heidevelden zal uw vakantie tot een onvergetelijk hoogtepunt maken. Bent u nog niet helemaal overtuigd van het kamperen? Drenthe hebt u al wel geselecteerd als vakantieoord? Neem dan even een kijkje op onze geheel vernieuwde en uitgebreide website. Daar vindt u meer informatie over het hoe en wat van kamperen. Drenthe heeft veel moois te bieden en ook dat kunt u vinden op onze site. Als u gaat kamperen, Drenthe uw bestemming is en u graag in een tent kampeert, dan bent u in feite altijd buiten. In de zomermaanden is dit heerlijk. Ook kinderen knappen hier altijd enorm van op. Buitenlucht doet wonderen. Klinkt dit u als muziek in de oren, maar wilt u eerst van de hoed en de rand weten? Wilt u precies weten waar u aan toe bent als u bij ons komt kamperen, Drenthe alvast iets beter leren kennen? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Een van onze vriendelijk en deskundige medewerkers staat u altijd graag te woord en kan u hier alles over vertellen. Daar kunt u zeker van op aan. Schroom dus niet en bel ons op of stuur een mailtje. Uw vragen zullen altijd uitgebreid beantwoord worden.

Wilt u dit jaar gaan kamperen? Drenthe is de leukste provincie

Het staat als een paal boven water dat u beter niet in zee kunt gaan met een van onze concurrenten. Bij ons bent u namelijk een stuk voordeliger uit. Wij hanteren lage tarieven en zullen u altijd een onvergetelijke topvakantie bezorgen. Kom dus dit jaar bij ons kamperen. Drenthe kent naast schattige dorpjes ook enkele leuke steden, waar u heerlijk kunt shoppen. En zeg nou zelf, dat wilt u toch ook? Wilt u ook graag een leuke vakantie beleven, maar beslist geen dief zijn van uw portemonnee? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij vragen nooit een hoge prijs van u. Een weekje op onze camping is helemaal niet duur. Wij houden er namelijk niet van om onze klanten te veel te laten betalen. Dat is een feit. Klinkt dit goed, maar wilt u toch eerst weten hoe de vork in de steel zit voordat u een beslissing neemt of u al dan niet met ons in zee wilt gaan? Laat dan snel even iets van u horen.

 • U kunt ons bellen.
 • Een mailtje kan natuurlijk ook.
 • Voor meer informatie kunt u ook de brochure aanvragen.
 • Ook via het contactformulier op onze site kunt u contact met ons opnemen.

Kortom, de mogelijkheden om ons te bereiken zijn groot. Schroom dus niet en laat vandaag nog een bericht voor ons achter. Wij zullen uw vraag over kamperen Drenthe zo spoedig mogelijk beantwoorden. Daar kunt u zeker op vertrouwen. Wilt u meer informatie hebben over wat u zoal kunt verwachten op Camping De Berken? Lees dan gerust even verder in de volgende alinea. Daar wordt dit u haarfijn uit de doeken gedaan.

Een veelzijdige camping hoeft niet duur te zijn

Het is een feit dat u voor gezellig kamperen Drenthe niet over moet slaan. In deze regio vindt u namelijk de geweldige kampeerplaats De Berken, waar u heerlijk van de zon, het bos en de rust kunt komen genieten. Wij hebben nog nooit iemand teleurgesteld en zullen dit ook bij u niet doen. U zult dus beslist geen spijt krijgen van uw keuze voor kamperen. Drenthe biedt naast onze leuke camping natuurlijk ook nog tal van recreatiemogelijkheden. U hoeft zich dus werkelijk geen moment te vervelen. Als u voor ons kiest, dan profiteert u van:

 • een geweldige service, waar u te allen tijde gebruik van kunt maken
 • de laagste tarieven voor een kampeerplek
 • een leuk animatieteam en schitterende activiteiten voor kinderen
 • de mogelijkheid om een plaats te huren met privé-sanitair
 • gratis Wi-Fi
 • een autovrij tentenveld voor natuurliefhebbers
 • de mogelijkheid om met een tent, camper of caravan te kamperen

Drenthe is dus de beste plek om uw zomervakantie voor te brengen. Wilt u graag een brochure hebben, zodat u thuis eens rustig wat kunt lezen over de camping? Vraag deze dan aan via de site.

http://www.campingdeberken.nl/