Gegrond
Image default
Vakantie

Hotel Hengelo

Hotel Hengelo

In Nederland op vakantie is enkele jaren laag in populariteit geweest, maar sinds enkele jaren met goede zomers zijn er veel Nederlanders die met plezier enkele weekjes op vakantie gaan in eigen land. Daarnaast is Nederland een prima land om even heerlijk een weekendje rust te pakken of er tussenuit te gaan in een drukke periode. Hoewel we in een klein land leven, zijn er genoeg steden, dorpjes en streken waar genoeg te beleven valt of juist genoten kan worden van de oneindige stilte. Een voorbeeld van een streek, waar veel mensen nog nooit zijn geweest, is Twente. Twente ligt, net als de Achterhoek, in het oostelijke gedeelte van het land. In hotel Hengelo hier in Twente kunt u uitgebreid genieten van enkele dagen heerlijke vakantie. In en rond Hengelo zijn er vele leuke culturele of juist sportieve activiteiten te ondernemen en ook voor een heerlijk diner voor twee of meer personen kunt u ook in hotel Hengelo terecht. Bent u op zoek naar een ontspannen weekend of juist voor een zakelijke meeting die volledig voorzien is van alle bijbehorende faciliteiten? Dan bent u bij hotel Hengelo aan het juist adres. Voor een ontspannen weekend kunt u verschillende kamers en suites boeken of gebruikmaken van één van onze uitgebreide arrangementen. Voor ontspanning en vermaak kunt u de omgeving in of bijvoorbeeld lekker een potje golf spelen of genieten van een mooie fietstocht. Tuindorp ’t Lansink is een idyllische woonwijk binnen de gemeente Hengelo in Twente. Deze wijk stamt uit het begin van de 20e eeuw en is stedenbouwkundig ingericht naar het concept van de Engelse tuinstad. U vindt hier veel groen en gevarieerde, mooie architectuur. Daarnaast zijn de verscheidenheid aan woningtypen en de bijzondere tuinmuren ook zeker het bezoeken waard. Sowieso zult u veel groen vinden in de omgeving van Twente; wanneer u enkele dagen in hotel Hengelo zult u verrast staan van de natuurlijke omgeving die deze streek rijk is. Hengelo zelf staat bekend als knusse, maar toch moderne winkelstad, waar u uren kunt rondstruinen en gezellig winkeltjes kunt kijken en tussen de middag op een leuk pleintje kunt genieten van een lekkere cappuccino.

Hotel Hengelo, het hart van Twente

Vanuit hotel Hengelo zijn de leuke steden zoals Enschede en Ootmarsum ook gemakkelijk en snel te bereiken. Om te winkelen kunt u hier leuk terecht, maar ook cultuur- en muziekliefhebbers zijn in Enschede aan het juiste adres. In Ootmarsum vindt u veel kunst, maar ook monumenten en andere karakteristieke gebouwen. Ten slotte kunt u in Delden één van de mooiste kastelen van het land bezoeken; kasteel Twickel ligt te midden van een enorm landgoed waar zo’n 150 boerderijen. Daarnaast is er in Denekamp ook een toeristische trekpleister te vinden, namelijk Huis Singraven met haar oude watermolens. Het oudste gedeelte van dit kasteel dateert zelfs al uit 1380. Vanuit hotel Hengelo kunt u al deze mooie stadjes en monumenten bezoeken; u kunt er gemakkelijk met de auto komen, maar ook een mooie fietstocht vanaf hotel Hengelo zal u langs één of meer van deze locaties kunnen voeren. Twente heeft een enorm goed bewegwijzerd fietsroutenetwerk aan de hand waarvan u mooie fietstochten kunt maken door de omgeving, al dan niet zelf uitgestippeld. Hotel Hengelo biedt ook mooie arrangementen waarbij bijvoorbeeld fietsverhuur is inbegrepen, zodat u direct kunt starten aan uw tocht door Twente. Na het inchecken bent u bij wijze van spreken al klaar om te gaan. Ook biedt hotel Hengelo andere arrangement, zoals het golfarrangement, waarbij u naast een culinair en uitgebreid diner en ontbijt voorzien wordt van toegang tot drie grote golfbanen. Hier kunt u zich de gehele dag vermaken met een heerlijk ontspannen, maar toch sportieve activiteit. Hotel Hengelo heeft de optimale locatie om u deze arrangementen te kunnen bieden; zo kunt u uw (lang) weekend weg van te voren afstemmen op uw wensen en behoeften.

Optimaal ontspannen in eigen land

Qua recreatie, ontspanning en locatie voor een vakantie in eigen land wordt Twente over het algemeen relatief hoog beoordeeld. Er is veel te doen in de regio op het gebied van ontspanning, kunt en cultuur, sportieve activiteiten en historische bezienswaardigheden. Hengelo ligt redelijk centraal aan de zuidelijke kant van de regio en biedt als stad op zichzelf veel mogelijkheden; zowel toeristische trekpleisters als leuke lokale zaken die de moeite waard zijn om te bezoeken. Wanneer u uit de Randstad komt, komt een vakantie bij hotel Hengelo u vast en zeker erg goed van pas. Nederland is dan wel klein, maar de drukte die u in de Randstad soms teveel kan worden, kunt u nu gemakkelijk ontvluchten door er even lekker tussen uit te gaan in eigen land. Hotel Hengelo biedt u dan even de rust die u nodig heeft om uw hoofd leeg te maken en uw fysiek gezien ook te ontspannen. Een vakantie in eigen land is daarnaast relatief betaalbaar, gezien u enorm aan reiskosten uitspaart. Toch, omdat u in eigen land verblijft, heeft u toch niet het gevoel in een toeristisch centrum te zitten. Gewoon er even fijn tussenuit, de natuur in, te wandelen of mooie fietstochten te maken. Genieten van een drankje terwijl u in alle rust, weg van de drukte die u gewend bent, de dag door te spreken. Of u nu met twee of meer personen bent, zin hebt in een kort weekend er tussen uit of juist een langere vakantie bij hotel Hengelo bent u aan het juiste adres.

http://www.hotellansink.com/twente/hotel-hengelo.html