Gegrond
Image default
Vakantie

Bus ombouwen tot camper

 

Gommans Campers is de plek als je een bestelbusje hebt en droomt van avontuurlijke roadtrips met alle gemakken van thuis. Ze hebben zich gespecialiseerd in het transformeren van bestelbusjes, waaronder de Fiat Ducato, tot volwaardige campers.

Uitbesteden aan een professionele camperbouwer

Een bus ombouwen tot camper, waar begin je? Het begint allemaal met een leeg canvas: een standaard bestelbusje. Gommans Campers heeft een team van vakmensen dat zich toelegt op het omtoveren van dit busje tot een comfortabele en functionele camper. Ze gaan aan de slag met het ontwerp, waarbij ze slimme indelingen bedenken om de beperkte ruimte optimaal te benutten.

Indeling van de camper

Van slaapgedeeltes tot keukens en badkamers, Gommans Campers zorgt ervoor dat elk element van een camper op maat wordt gemaakt en geïnstalleerd. Ze gebruiken hoogwaardige materialen en zorgen voor een doordacht interieurontwerp om ervoor te zorgen dat de camper niet alleen praktisch is, maar ook een gezellige sfeer heeft.

Van alle gemakken voorzien

Daarnaast nemen ze ook de technische kant serieus. Denk aan de installatie van elektrische systemen, waterleidingen en andere essentiële benodigdheden zoals energie voorzieningen. Ze zorgen ervoor dat jouw camper niet alleen comfortabel is, maar ook betrouwbaar en klaar voor lange reizen.

Zelf bestelbus ombouwen tot camper

Venny.nl is onderdeel van Gommans Campers. Venny is ideaal voor de doe-het-zelver die zelf zijn bestelbus wil transformeren tot een knusse en functionele camper. Hoogwaardige camperinterieurs op maat gemaakt, en speciaal ontworpen voor mensen die graag zelf de handen uit de mouwen steken.

Zelf doen met minimale kans op fouten

Het begint allemaal met het aanbieden van kant-en-klare interieurkits die perfect zijn afgestemd op verschillende bestelbusmodellen, waaronder die van Fiat Ducato. Zo’n camper ombouwset bevat alle essentiële elementen om een bestelbus om te toveren tot een comfortabele camper, van slaapplaatsen tot keukenfaciliteiten. Zo hoef je zelf het wiel niet uit te vinden, maar kun je toch genieten van de zelfbouw van jouw camper.

 

https://gommanscampers.nl/