Gegrond
Image default
Toerisme

Neem mee uit Mexico : Mexicaanse hangmat of deken

Ieder land heeft van die producten die uniek zijn voor het land en die je (indien het product zich daar voor leent) mòet meenemen als je er op vakantie heen gaat.

Voor Mexico is dat de Mexicaanse hangmat en de Mexicaanse deken. Deze producten zie je overal in Mexico. De hangmatten hangen in bijna alle hotels. De dekens zie je op de lokale indiaanse marktjes.

 

Ikzelf was helemaal idolaat van de Mexicaanse hangmat toen ik op vakantie in Mexico was. Heb er vier (meer was i.v.m. bagage niet mogelijk) meegenomen naar Nederland. Tevens het kaartje van de winkel van het bedrijf in Merida waar ik de hangmat heb gekocht. Dit met het idee om ze later zelf eens te gaan verkopen.

Ongeveer 14 jaar later vond ik het kaartje in een la en ben toen inderdaad begonnen deze hangmatten zelf te verkopen. Eerst via Ebay en toen langzamerhand uitgebouwd naar een echte webwinkel.

Nu is deze webwinkel beschikbaar in vijf talen. Langzamerhand is het een echt bedrijf geworden. Fantastisch op te doen. Binnenkort stop ik met mijn baan en ga samen met mijn vrouw verder met deze internethandel.

Begonnen met Mexicaanse hangmatten hebben we het assortiment langzamerhand uitgebreid met Mexicaanse dekens. Deze hebben we in drie soorten : De Serape Mexicaanse deken, de Falsa Mexicaanse deken en de Indiaanse deken. 

Om dat er ook klanten waren die een doekhangmat wilden hebben we ook een eigen verzameling Braziliaanse hangmatten aan ons assortiment toegevoegd.

Bekijk gerust onze sites, bijvoorbeeld onze Duitse site met Mexikanische Netzhängematten.

 

 

 

http://www.icolori.eu