Hoe werkt Zakelijk mobiel bellen met VoIP?


Posted On okt 13 2017 by

Mobiele VoIP werkt met 3G, 4G, GSM of andere mobiele telefoons om telefoongesprekken te verzenden als digitale signalen via internet via voice over IP-technologie. Mobiele VoIP telefoons kunnen ook profiteren van WiFi-hotspots om de belkosten van een mobiel spraak- of gegevensplan te elimineren.

Door gebruik te maken van VoIP, kunnen mobiele VoIP telefoongebruikers – met name smartphone-gebruikers – profiteren van lagere kosten bij het bellen, sms’en of andere algemene smartphone-activiteiten. Digitale datatransmissie met behulp van VoIP is ook typisch sneller, aangezien de gegevens over meerdere pakketten verspreid zijn.

Mobiele VoIP-gebruikers hoeven zich geen zorgen te maken over de beperkingen die verband houden met de mobiele abonnementen.

 

Toegang tot mobiele VoIP

Mobiele telefoongebruikers kunnen mobiele VoIP-service op hun telefoon gebruiken met de toevoeging van mobiele VoIP-software. Dit zijn apps die worden aangeboden door VoIP-telefoonproviders, klanten kunnen al thuis of op het werk gebruiken, zoals Vonage, of stand-alone mobiele VoIP-apps, zoals Skype, Vyke of Truphone.

Sommige diensten, zoals Truphone, bieden ook een volledig mobiel VoIP-netwerk door een SIM-kaart (Subscriber Identity Module) en een app samen te combineren. Een functie waar de andere niet afhankelijk is van de omstandigheid een uitgebreide mobiele VoIP-netwerkdienst aanbieden.

 

Voordelen van mobiele VoIP

Mobiele VoIP-telefoongebruikers kunnen profiteren van voice over IP-diensten om hun maandelijkse telefoonrekeningen te verlagen. Sommige mobiele telefoongebruikers zullen profiteren van de mobiele VoIP-telefoondienst om hun abonnement uit te schakelen. Het gebruik van mobiele VoIP kan resulteren in een eenvoudige, data abonnement. Het kiezen van een alleen data abonnement kan leiden tot aanzienlijke besparingen.

 

Voordelen voor bedrijven

Mobiele VoIP-telefoons worden steeds populairder, niet alleen bij particulieren, maar ook bij bedrijven die hun activiteiten willen stroomlijnen en hun overhead verlagen. Bedrijven met personeel op weg met bedrijfsmatige telefoons vinden mobiele VoIP-diensten een kosteneffectieve oplossing.

Mobiele VoIP-telefoons kunnen worden gebruikt door particulieren of bedrijven om de kwaliteit, de efficiëntie en de kosten van hun algemene communicatie te verbeteren. Bedrijven en particulieren sparen geld bij internationale gesprekken bij het gebruik van mobiele VoIP-telefoons. Land-naar-land gesprekken worden tegen lage lokale tarieven gefactureerd, en de zakenreiziger of toerist slaat niet op roamingkosten.

Provider Speakup kan u hierin perfect voorzien zodat u de oplossing heeft waar u naar op zoek bent.

 

Bronnen

Voor meer informatie kun je de volgende bronnen raadplegen:

Zakelijk vast en mobiel bellen

Last Updated on: juli 16th, 2019 at 9:46 am, by


Written by