Hoe kiest u de juiste VoIP aanbieders uit?


Posted On feb 21 2018 by

Wat zijn dat nu eigenlijk precies, VoIP aanbieders? Laten we beginnen met VoIP zelf. Dit is een afkorting voor de term ‘Voice over Internet Protocol’. Om het gemakkelijker te maken, noemen we dit ook wel bellen over het internet. Deze nieuwe manier is een alternatief voor het traditionele bellen over een telefoonlijn. VoIP maakt gebruik van het Internet Protocol. Hierdoor kan het bijvoorbeeld gecombineerd worden met uw CRM systeem. Heeft u diverse vestigingen verspreid binnen de Benelux of zelfs wereldwijd? Ook dan is het mogelijk om een telefonieoplossing in te richten voor verschillende locaties in binnen-en buitenland. Op het gebied van VoIP zijn er vele aanbieders. Ga voor een betrouwbare partij die u een topservice biedt. Uw eigen accountmanager staat tot uw beschikking die vragen direct zal beantwoorden en aanpassingen meteen doorvoert. Dat is voor u wel zo prettig.  

Een specialist binnen de VoIP aanbieders: innovatief en betrouwbaar

Lilytel is een van de eerste aanbieders van VoIP en daarmee een echte pionier op dit gebied. Met uw keuze voor een pionier, ervaart ook u ongetwijfeld vele voordelen. Wat deze voordelen precies zijn? Er wordt veel waarde gehecht aan “afspraak is afspraak”. De afgesproken faciliteiten zijn op het juiste tijdstip beschikbaar, wat voor u de nodige duidelijkheid schept. Bij lang niet alle VoIP aanbieders heeft u één aanspreekpunt. Bij Lilytel wel. Uw vragen, wijzigingen en/of problemen worden snel verwerkt door een vaste accountmanager. U staat niet minutenlang in de wacht of wordt van het kastje naar de muur gestuurd, maar u krijgt direct iemand aan de telefoon. Door deze korte communicatielijnen heeft u de garantie dat uw vragen direct worden beantwoord en aanpassingen worden doorgevoerd.

Kies voor uw Hosted VoIP voor een van de beste VoIP aanbieders

Maakt u met uw bedrijf reeds gebruik van Hosted VoIP? Nog niet? De kans is groot dat deze moderne vorm van telefonie ook voor u een uitkomst is. We zullen u even vertellen waarom dat zo is. U heeft hiervoor geen eigen telefooncentrale op locatie, maar u gebruikt de telefooncentrale van Lilytel. Op deze centrale neemt u de diensten af die u écht nodig heeft. Uw telefoons zijn aangesloten via een internetverbinding. Gesprekken die op uw telefoonnummer binnenkomen worden doorgeschakeld naar uw telefoon(s). Zowel interne als externe gesprekken lopen via een internetverbinding en het platform. Maar hoe beheert u uw telefonieomgeving? Heel simpel: via een webportal. Stel uw voicemail in, pas openingstijden aan of wijzig doorschakelingen. Er zijn meer dan genoeg mogelijkheden. Op het gebied van VoIP aanbieders is Lilytel een betrouwbare keuze.

Last Updated on: februari 21st, 2018 at 9:50 am, by


Written by