Gegrond
Image default
Motor

Hangslot art4

Omdat we allemaal willen waken over onze eigendommen zetten we alles goed op slot of sluiten we alles zorgvuldig af. Of je nu in de grote stad woont of misschien in een wat kleiner dorp er worden overal fietsen en motorvoertuigen gestolen.

Om je te helpen met het goed op slot zetten van bijvoorbeeld je scooter is er nu een compact beugelslot met Art4 keurmerk wat je kunt toepassen als schijfremslot.De beugel is wel 14mm dik wat het extra moeilijk maakt voor dieven om het te kraken.

Het is goed om gebruik te maken van nieuwe sloten omdat hiervan is bewezen dat deze moeilijker open te maken zijn. Dit zal ervoor zorgen dat je eigendommen beter beveiligd zullen zijn. Dit beugelslot wordt geleverd met een Art4-certificaat wat het tot een goedgekeurd slot maakt voor de verzekering om scooters en motoren mee op slot te zetten.

Door de opvallende kleuren oranje en geel is het slot nog beter zichtbaar in het donker en bij slecht weer wat het gemakkelijker maakt om het te vinden. Dit beugelslot met het Art4-keurmerk is echt een aanrader voor zowel particulieren als ondernemers om hun bestaande assortiment mee uit te breiden.

Bij Waltox kunnen ze je adviseren over hangsloten maar ook over andere producten om je assortiment mee te vergroten of als je een nieuwe collectie in je winkel of online winkel wilt. Bij waltox.nl kun je gemakkelijk én snel een bestelling plaatsen en deze zal dan nog dezelfde dag in behandeling worden genomen.

Alle bestellingen worden verzonden met DPD en kunnen zolang in voorraad de volgende dag al bij je worden afgeleverd. Op de site staan ook filmpjes waarin het gebruik van de producten wordt gedemonstreerd om je een duidelijk overzicht te geven en je te helpen om betere instructies aan eventueel je eigen klanten mee te geven. Bestel snel dit handige beugelslot met Art4 keurmerk en succes verzekerd!

http://www.waltox.nl/search/4116/