Gegrond
Image default
Mode en Kleding

Zilveren sieraden draag je niet alleen om je schoonheid te vergroten

Er zijn heel wat mooie zilveren sieraden en die worden niet alleen maar gedragen om de schoonheid te vergroten. Sieraden kun je namelijk ook dragen uit liefde voor iemand. Een goed voorbeeld daarvan, is een trouwring waarmee je laat zien dat je met iemand in liefde verbonden bent.

Je kunt ook zilveren sieraden dragen als herinnering aan bijvoorbeeld de geboorte van je kind, of als een dierbare is overleden. Dan draag je de sieraden om de herinnering aan die persoon of het moment vast te houden. Een goed voorbeeld hiervan is een collier met een hanger waar de as van een dierbare overledene in verwerkt is.

Meer dan sieraden

Je kunt ook wel zeggen, dat in de voorbeelden hierboven, het eigenlijk meer om de herinnering of het speciale moment gaat, dan over de schoonheid van het sieraad zelf.

Daarnaast kun je ook nog een sieraad dragen om iets uit te dragen of iets duidelijk te maken. Je kunt op die manier te laten zien dat je bijvoorbeeld Rooms-Katholiek gelovig bent. Dit zou je dan over kunnen brengen door een ketting met een kruisje als hanger te dragen. Zilveren sieraden draag je dus niet alleen omdat ze mooi zijn maar vaak ook omdat ze een diepere betekenis hebben. Veel van de sieraden van Wereldse Juwelen hebben een diepere en vaak spirituele betekenis. Enkele voorbeelden zijn prachtige gebedsdoosjes uit Tibet of de Maori hangers vol symboliek uit Nieuw-Zeeland. Voor de hele collectie unieke handgemaakte zilveren sieraden kijk je op www.wereldsejuwelen.nl

https://www.wereldsejuwelen.nl