Gegrond
Image default
Mode en Kleding

Bruidslingerie

Bruidslingerie

Vandaag heb ik, vrees ik, een wel heel pikant onderwerp voor jullie in de aanbieding, te weten: bruidslingerie. Ik ben voor dit college nog even snel naar de website van Valkengoed Bruid & Bruidegom geweest en je krijgt alleen al van de foto’s spontaan zin om te trouwen! Nu zitten mijn vriendin en ik nou niet echt te trappelen om met elkaar in het huwelijk te treden (vinden we maar ouderwets) maar als ik al die schitterende dames die schitterende bruidslingerie zie dragen, begin ik toch een beetje te twijfelen… In mijn gedachten zie ik mijn vriendin als zo’n spannende korset aanhebben! Als je vrouw deze bruidslingerie draagt op de grote dag, nou dan heb je zekerste weten een zeer spannende huwelijksnacht voor de boeg! In drie verschillende tinten wit van het bekende lingeriemerk Poirier: gewoon wit, ivoorwit en offwhite. De bruidlingerie die Valkengoed in de aanbieding heeft is niet alleen uiterst stijlvol, ze is ook nog eens behoorlijk spannend! Die mooie kleuren wit maken het voor mij om de een of andere reden nog aantrekkelijker. Het is een kleur die onweerstaanbaar aantrekkelijk is, maar waarom weet ik niet precies, het is vast iets psychologisch en de heer Sigmund Freud zou er vast zo het zijne van vinden, maar dat kan me allemaal niet zo veel schelen. Ik vind bruidslingerie onweerstaanbaar. Punt uit.  Het is natuurlijk niet verboden om zo’n setje te kopen zonder dat je gaat trouwen. Misschien moet ik mijn vriendin er eens een keer mee verrassen. Ik twijfel echter nog een beetje. Aan de ene kant denk ik dat ze het geweldig zal vinden. Aan de andere kant denkt ze misschien dat dit mijn manier is om haar ten huwelijk te vragen. Dat ik haar bruidslingerie geef in plaats van een ring. Ja, en wat dan? Misschien vindt ze de bruidslingerie in kwestie wel zo mooi dat ze ja zegt… En misschien dat we dan toch maar gaan trouwen. Enkel en alleen vanwege die schitterende bruidslingerie.

Bruidslingerie: een beschrijving

Volgens Wikipedia – die onuitputtelijke bron van kennis – heeft lingerie – en dus ook bruidslingerie – doorgaans een aantrekkelijk karakter. Nou, als je die foto’s bekijkt op de website van Valkengoed dan is daarover geen twijfel mogelijk! En opwindend is hier precies het juiste woord: het blijft namelijk stijlvol, nooit plat. Welke types bruidslingerie zijn er allemaal? Ik zal hier het een en ander opsommen:

 • beha
 • bustier
 • korset
 • corselet
 • jarretelles
 • lange kousen
 • kousenbanden
 • strings…

…en ga zo maar verder. Om jullie zinnen verder te prikkelen zal ik hier een van de bruidslingerie setjes die op de website staan voor jullie tot in de detail beschrijven: Het gaat hier om bruidslingerie van het merk Poirier met de wel zeer tot de verbeelding sprekende naam 237_002_1. De dame in kwestie – een vurige brunette met vol golvend haar dat heroïsch achter haar aan wappert in de wind – draagt een adembenemend klein topje dat de schouders bloot laat en een goed zicht biedt op de borsten zonder al te veel prijs te geven. Het moet immers wel spannend blijven! Het onderbroekje dat ze draagt is van kant en is zowel buitengewoon stijlvol als ongelooflijk zinnenprikkelend. Daaronder draagt ze kousenbanden van wit kant met jarretelles en verleidelijk doorzichtige kousen. In haar haar draagt ze overigens ook een tiara, maar ik weet niet of die bij de bruidslingerie hoort of dat die slechts ter meerdere eer en glorie van de foto is gebruikt. Ik denk dat dit van de vele bruidslingerie setjes die Valkengoed in de aanbieding heeft toch wel mijn favoriet is. Misschien dus dat ik deze voor mijn vriendin koop. Het probleem is natuurlijk alleen dat bruidskleding op maat gemaakt wordt… ik kan dus niet zomaar iets bestellen! Ze moet het eigenlijk eerst zelf passen. Dus eigenlijk moet ik het haar eerst vragen, en dat is al helemaal een gênante toestand natuurlijk. Wat doe je op een website voor bruidslingerie, zal ze vragen. En ze gelooft er natuurlijk niets van als ik zeg dat ik een college voor jullie moest voorbereiden over bruidslingerie! Problemen, problemen, problemen…

Waar te koop? Bij Valkengoed Bruid & Bruidegom!

Waar kun je de schitterende bruidslingerie die ik zojuist beschreef nou kopen? Nou, zoals gezegd: bij Valkengoed Bruid & Bruidegom in Amersfoort. Naast bruidslingerie hebben ze nog veel meer bruidsartikelen in de aanbieding, zowel voor hem als voor haar:

 • bruidsjurken
 • bruidsschoenen
 • trouwschoenen
 • sieraden
 • trouwpakken
 • manchetknopen

Alles van de beste internationale topmerken zodat je gegarandeerd bent van de allerhoogste kwaliteit en up to date bent met de laatste trends op het gebied van trouwmode. Je wilt er immers goed uitzien op je bruiloft. Wat zeg ik: je wilt er perfect uitzien! Deze dag maak je immers maar een keer mee en het moet een heel bijzondere aangelegenheid worden, een onvergetelijk feest. Bovendien beschikt Valkengoed over een eigen atelier dat zeer professioneel is en er alles aan zal doen om je de perfecte trouwoutfit te bezorgen – inclusief bruidslingerie. Alles wordt op maat gemaakt zodat het perfect past! Ze maken daarbij gebruik van de nieuwste technieken zodat het met de kwaliteit wel goed zit. Uiteraard kun je om deze reden geen kleding bestellen in de webshop. Wel kun je een afspraak maken om langs te komen zodat je meteen de outfit naar jou keuze kunt passen en op maat kunt laten maken.

http://www.valkengoed.nl/bruidsmode/bruidslingerie/