Gegrond
Image default
Marketing

ZipZoo is nodig om je concurrenten voor te zijn.

Zonder artikel marketing kom je nergens

Het verspreiden van unieke artikelen is een efficiënte artikel marketingtool, waarmee een onderneming effectief en goedkoop met bestaande en potentiële klanten kan communiceren. Met behulp van social media kun je jouw artikel nog meer promoten. Gebruik kanalen waarvan je weet dat jouw groep lezers ze ook gebruikt. Via Facebook, Twitter en Google+ kun je je artikel promoten. LindedIn en Instagram zijn ook goede voorbeelden waarmee je je artikel kunt promoten. Daarnaast kun je ook een filmpje plaatsen op YouTube of reacties achterlaten op andere relevante artikelen met een verwijzing naar die van jou.    

De waarde van artikel marketing

Meer bezoekers betekent meer leads generen, waardoor de omzet stijgt. Met artikel marketing kunnen bedrijven klanten op de hoogte houden van nieuwe producten of diensten, maar ook van het laatste nieuws en sneak previews. Klanten kunnen op hun beurt een terugkoppeling geven, waar bedrijven ook direct weer op kunnen inspringen. Artikel marketing zorgt zodoende ook voor klantenbinding. Via ZipZoo kun je artikel aanmaken en krijg je direct toegang tot vele Nederlandse en Belgische websites. Je artikel wordt dus gelijk op externe sites geplaatst en zo zichtbaar voor een uitgebreide doelgroep.

Zo snel mogelijk jouw bedrijf vindbaar maken op het internet?

Artikel marketing is een veel gebruikte tool die vandaag de dag veel gebruikt voor professionele doeleinden. Het nut van unieke artikelen publiceren moet zodoende niet onderschat worden, wil je nieuwe klanten naar je site krijgen en behouden. Is het schrijven ooit begonnen als hobby waarmee internetgebruikers hun dagelijkse belevingen, hobby’s en gedachten met de wereld deelden, tegenwoordig wordt het meer en meer voor andere doeleinden gebruikt. Voor bedrijven is het belangrijkste doel, het promoten van een product, service of de onderneming zelf.

Iets nieuws uitproberen?

Dan zal je op zoek moeten naar nieuwe verwijzingen om jouw site te promoten. Gelukkig is dat niet zo moeilijk, meld je aan bij de diverse zoekmachines evenals bij startpagina’s. Tevens kun je proberen bij andere website eigenaren  verwijzingen naar je eigen site te krijgen, bijvoorbeeld op sites van branchegenoten en collega’s. Ook je artikelen actief promoten op social media en goede content draagt bij aan nieuwe verwijzingen om jouw webshop te promoten. Kom daarom vandaag nog langs bij Zipzoo. De oplossing voor artikel marketing.