Gegrond
Image default
Marketing

Met Zipzoo wordt de promotie van webpagina’s vergemakkelijkt

Artikel marketing wordt tegenwoordig vandaag de dag veel gebruikt voor professionele doeleinden. De waarde van artikel marketing op artikel websites moet zodoende niet onderschat worden, wil je nieuwe klanten naar je webshop krijgen en behouden. Is het ooit begonnen als hobby waarmee internetgebruikers hun dagelijkse belevingen, hobby’s en gedachten met de wereld deelden, thans wordt het meer en meer voor andere doeleinden gebruikt. Voor bedrijven is het belangrijkste doel, het promoten van een product, service of de onderneming zelf.

Het nut van artikelen schrijven op artikel websites

Het nut van content publiceren op artikel websites kan voor een bedrijf bijdragen tot nieuwe bezoekers, dus nieuwe potentiële klanten, dus nieuwe leads, dus meer omzet. Met een goed geschreven artikel kunnen bedrijven klanten op de hoogte houden van nieuwe producten of diensten, maar ook van het laatste nieuws en sneak previews. Klanten kunnen op hun beurt feedback geven, waar bedrijven ook direct weer op kunnen inspringen. Artis dus ook voor het behoud van bestaande klanten. Via ZipZoo kun je artikelen aanmaken en krijg je direct toegang tot vele Nederlandse artikelwebsites. Je artikel wordt dus gelijk op externe sites geplaatst en zo voor een brede groep klanten inzichtelijk.

Wil je een artikel zo snel mogelijk in de zoekmachines krijgen?

Content marketing is een efficiënt marketingtool, waarmee een onderneming effectief en goedkoop met bestaande en potentiële klanten kan communiceren. Om het artikel nog meer onder de aandacht te brengen, kun je social media inschakelen. Gebruik kanalen waarvan je weet dat jouw beoogde klanten ze ook gebruikt. Je kunt je artikel bijvoorbeeld promoten met Facebook, Twitter en Google+ evenals met Instagram en LinkedIn Daarnaast kun je ook een filmpje plaatsen op YouTube of reacties achterlaten op andere relevante artikelen met een verwijzing naar die van jou.

Op zoek naar nieuwe verwijzingen om jouwsite te promoten?

Dan zal je op zoek moeten naar nieuwe verwijzingen om jouw website te promoten. Gelukkig is dat niet zo moeilijk, want je kunt je allereerst aanmelden bij startpagina’s, branche organisaties en de diverse zoekmachines. Daarnaast kun je proberen bij andere sites verwijzingen naar je eigen site te krijgen, bijvoorbeeld op sites van branchegenoten en collega’s. Ook je artikelen actief promoten op social media met waardevolle informatie draagt bij aan nieuwe verwijzingen om jouw website te promoten. Natuurlijk moet je niet vergeten om regelmatig van ZipZoo gebruik te maken. Ga daarom nu naar onze website en meld je aan.