Gegrond
Image default
Marketing

Makkelijk hulpmiddel voor online marketing

ZipZoo is een Nederlands talige artikel marketing tool die site beheerders de mogelijkheid geeft om op een simpele maar correcte procedure hun weblocatie onder de belangstelling te brengen bij uw gewenste klanten. Door het schrijven van unieke artikelen op websites en het ingeven van info over de handelsmaatschappij of over de artikelen en diensten zal voortvloeien in een grotere bezoekersstroom naar uw webpagina. Het opsporen naar correcte websites kan u veel tijdsruimte en energie vereisen, ZipZoo neemt u het zoeken uit handen. ZipZoo geeft u direct toegang tot meerdere websites die men kan benutten voor het uitvoeren van jouw online marketing. Met behulp van deze marketingtool kunt men met groot gemak klanten produceren voor jouw pagina, waarmee men op korte periode ook jouw vindbaarheid in zoekmachines als Google, Bing en Yahoo! vergroot. Wij onderwierpen ZipZoo aan een uitgebreide test om te bestuderen of ook wij gevolgen konden registreren. Onze ondervinding: een duidelijke en gebruiksvriendelijke Nederlands talige artikel marketing tool met een verbluffend resultaat.

Artikelmarketing volgens ZipZoo

Op welke manier werkt het? ZipZoo verstrekt u de kans om ervoor te zorgen dat uw pagina op ettelijke locaties op het net te vinden is. Op het internet zijn een heleboel websites te lokaliseren waar je jouw pagina onder de belangstelling kunt brengen. Zo zijn er artikelwebsites die belangstelling spenderen aan producten en service. De marketingtool van ZipZoo neemt men het opzoeken naar een juiste weblocatie uit handen en geeft de gebruiker de gelegenheid door middel van 1 account ingang te krijgen tot vele juiste artikel en sites waar je ogenblikkelijk artikelen kunt uitgeven. Geregeld worden er nieuwe hoogwaardige sites met de benodigde diensten zoals social media buttons toegevoegd aan het platform om het aanbod voortdurend te blijven vergroten.

Veel meer bezoekers genereren voor uw webpagina met ZipZoo

Voor ons voorbeeld nemen we een boeken webwinkel die gaarne een bepaald boek onder de aandacht willen brengen. We loggen in op mijn.zipzoo.nl en kiezen er dan voor om een nieuwe campagne te starten, geven de campagne een benaming mee, in dit geval ‘Boek’. Per campagne kunnen we vervolgens, soortgelijk met regulier adverteren, op de hoogte blijven van de uitvloeisels. Als de campagne is aangemaakt wat trouwens met een kleine daad is gedaan, maken wij een nieuw artikel aan, die we aan de nieuwe campagne toevoegen. Naar eigen visie kan de categorie waarbinnen het artikel past gekozen worden. We kiezen in ons geval voor Boeken en Tijdschriften, aangezien het om een boek gaat. Wij krijgen een lijst van alle sites binnen deze categorie. Per site kunnen we desgewenst een nieuw artikel deponeren. We kiezen vijf websites en typen voor iedere website een ietwat aangepast artikel. Binnen het platform worden nuttige adviezen gegeven voor het typen van een keurig artikel. En er zijn zonder twijfel altijd nog professionele tekstschrijvers die het met genoegen voor u willen bewerkstelligen. Zoekwoorden en url-verwijzingen kunnen worden toegevoegd in de daarvoor bestemde velden, eveneens is het mogelijk om gebruik te maken van de zogenaamde in-content verwijzingen. Is uw artikel naar wens, dan kan het artikel direct worden gepubliceerd. Door de aanwezige social media buttons kan het artikel simpel gedeeld worden op b.v. Facebook of Twitter.