Waar kan ik een Vliegen vanger kopen?


Posted On jul 9 2014 by

Waar kan ik een Vliegen vanger kopen?

wanneer je opzoek bent naar een vliegen vanger te kopen. Moet je als eerst even afvragen wat van soort vliegenvanger je nodig gaat hebben.

Heb je gewoon last van enkele huisvliegen dan is een vliegenmepper van de blokker misschien al het product wat je zoekt. Heb je echter blijvende last van vele huisvliegen of andere insecten in en rond huis. Dan is een professionele oplossing mogelijk een stuk beter.

Heb je bedrijfsmatig last van insecten? Bijvoorbeeld een keuken in een restaurant of een snackbar met voedsel vitrine, een bakkerij met aanliggende winkel. Voor al deze soorten  bedrijven zijn onze vliegenvangers en vliegenlampen echt ideaal.

De soorten apparaten om vliegen daadwerkelijk mee te kunnen vangen zijn:

Vliegenvangers met hoogspanning:  De insecten worden middels UV licht meestal gelokt naar de vliegenvanger, waarna ze stuk voor stuk op een rooster op elektriciteit terecht komen. Op deze manier kun je heel veel insecten op dagelijkse basis doden. Deze vliegenvangers worden daarom ook heel veel gebruikt in stallen, schuren, zowel door particulieren als bedrijven.

Vliegenvangers met aanzuiging kracht: Middels deze geweldige apparaten worden alle vliegende insecten naar de vliegenvanger met aanzuigkracht gelokt. Hierna worden ze door een aanzuiging naar binnen gezogen in een afgesloten reservoir waarna ze aan hun einde komen.

Vliegenvangers met Kleefplaten: Wil je voor thuis gebruik of voor in je bedrijf op een geluidsvrije manier alle vliegen vangen. Dan zijn de vliegenvangers met kleefplaten echt ideaal! Je hebt ze tevens in mooie design versies zodat niemand ooit door heeft dat het een vliegenvanger betreft.

Zoals bovenstaand hebt vernomen heb je heel veel soorten oplossingen. Qua prijzen gaat het vanaf enkele tientjes tot ongeveer 250 euro. Wanneer je een product bestel wordt het in ongeveer 2-3 werkdagen netjes bij je thuis of op je bedrijf afgeleverd.

Klik hier om een vliegen vanger te kopen

Last Updated on: december 15th, 2017 at 12:51 pm, by


Written by