Gegrond
Image default
Groothandel

Vind de display koelkast of gekoelde werkbank die binnen uw bedrijf past

Bent u eigenaar van een horecaonderneming of gaat u binnenkort starten met uw eigen zaak? Dan is het belangrijk dat u goede apparatuur aanschaft waar u lange tijd mee vooruit kunt. Denk bijvoorbeeld aan een display koelkast waarin u alle gekoelde dranken of etenswaren aantrekkelijk kunt presenteren. Ook de gekoelde werkbank is een prettige keuze wanneer u veel bezig bent met mise-en-place of juist met het direct bereiden van gerechten voor uw gasten. Op die manier heeft u alle ingrediënten bij de hand en hoeft u niet constant naar de grote koeling te lopen. Gelukkig is er één aanbieder waar u al deze apparatuur, en nog veel meer, kunt vinden.

In deze webshop vind u alles op het gebied van bedrijfskoeling

Koops Retail is de uitgebreide webshop van Koeltechnisch Buro Midden Nederland, dé specialist op het gebied van bedrijfskoeling en airconditioning. Bent u op zoek naar de ideale gekoelde werkbank of display koelkast voor op de werkvloer? Dan bent u hier op de juiste plek. Dankzij een goede gekoelde werkbank of display koelkast kunt u al uw ingrediënten en voorbereide gerechten op koele én hygiënische wijze bewaren of tentoonstellen aan uw klanten. De meeste apparatuur is gemaakt van rvs, wat eenvoudig te onderhouden en schoon te maken is. Veilig en comfortabel werken wordt op deze manier wel heel eenvoudig gemaakt.

Maak gebruik van de uitgebreide service bij deze specialist

Heeft u behoefte aan advies op maat zodat u zeker weet dat u de juiste display koelkast of gekoelde werkbank aanschaft? De specialisten die werkzaam zijn bij Koops Retail helpen u graag verder door uitstekend advies te verlenen op basis van uw situatie. Daarnaast is het ook mogelijk om een gecertificeerde installateur in te schakelen die alle bedrijfskoelingen op locatie voor u aansluit. Dat is pas een gegarandeerde service zonder zorgen!