Gegrond
Image default
Groothandel

Verrijk jouw tuin met lentebloeiers

Ben jij ook altijd op zoek naar manieren om jouw tuin tot een hoger niveau te brengen? Met prachtige bloemen, planten en andere elementen verrijk jij jouw tuin en tover je deze om tot een waar paradijs. Heb je daarom al eens gedacht aan het toevoegen van lentebloeiers aan jouw tuin? Deze leuke bloembollen kunnen geplant worden vanaf september tot en met december en bloeien vervolgens in het voorjaar. Omdat er op dit moment vaak weinig andere soorten planten in bloei staan, vallen de lentebloeiers bovendien nog eens extra op. Deze bloembollen zijn daarom een echte aanwinst voor iedereen die zijn of haar tuin er mooi uit wilt laten zien.

Ontdek de kenmerken van lentebloeiers

Dat lentebloeiers een mooie aanwinst zijn is duidelijk, maar wat zijn de kenmerken hiervan? Het orgaan met reservevoedsel zorgt ervoor dat deze bloemplanten vaak vroeg in het jaar bladeren en bloemen aanmaken. In maart kun je zelfs al narcissen en bosanemonen in bloei vinden. Is dat niet prachtig? Natuurlijk zijn dit niet de enige soorten die gaan bloeien. Een maand later in april zie je de mooie hyacint en andere lentebloeiers tevoorschijn komen.

Na lentebloeiers komen zomerbloeiers

Naast lentebloeiers bestaan er natuurlijk ook zomerbloeiers. Deze bloembollen geven vrijwel direct na aankoop hun kleurrijke bloemen, helemaal tot aan de vorstperiode. Let wel op dat je jouw bloeiers goed in de gaten houdt. Er zijn relatief veel zomerbloeiers niet bestand tegen late nachtvorst kunnen, wat ervoor zorgt dat ze deze periode onder bepaalde omstandigheden niet zullen overleven.

Koop jouw bloeiers eenvoudig online

Wil je graag lente- of zomerbloeiers aanschaffen? Dit doe je eenvoudig online, bij Bulbs4you. Dankzij het uitgebreide assortiment van deze aanbieder, kies je altijd uit ontzettend veel verschillende soorten bloeiers. Voor meer informatie over de soorten die beschikbaar zijn, of de soorten die je makkelijk combineert, neem je contact op met een van de deskundige medewerkers. Bekijk de contactmogelijkheden online.