Regel alle soorten drukwerk razendsnel bij deze online copyshop


Posted On apr 29 2020 by

Ben je op zoek naar een veelzijdige online copyshop? Kies dan voor de copyshop De Kopijwinkel in hartje Utrecht, waar je niet alleen online je drukwerk kunt bestellen, maar ook hiervoor langs kunt gaan. In dit laatste geval helpen de medewerkers van deze winkel je graag, zodat jij het beste resultaat mee naar huis neemt. De tevredenheid van klanten staat voor hen dan ook hoog in het vaandel. Natuurlijk wil jij ook dat je drukwerk volledig naar jouw wens is. Een kwalitatieve print is het waard om thuis in je boekenkast te zetten of om cadeau te geven aan anderen. Dit weten ze bij De Kopijwinkel als geen ander en hier pakken ze iedere opdracht persoonlijk en professioneel aan. Dat is de uitstekende kwaliteit van de service van deze copyshop in Utrecht, en natuurlijk hun online diensten!

Een veelzijdige copyshop met altijd het gewenste resultaat

Heb je altijd al een mooi boek willen drukken of wil je graag een unieke zelfgemaakte wenskaart versturen naar vrienden en/of familie? De medewerkers van deze online copyshop helpen je graag verder! De Kopijwinkel is niet alleen een professionele, maar zeker ook een veelzijdige copyshop, want hier kun je terecht voor vrijwel ieder type drukwerk. Hier kun je bijvoorbeeld boekjes voor verenigingen en clubs, flyers voor de promotie van evenementen en posters voor campagnes op de meest nauwkeurige manier laten drukken. Je weet hier zeker dat je resultaat altijd volledig naar wens is, want je maakt je eigen keuzes voor al jouw drukwerk. Wat voor papiersoort kies je? Hoe groot moet de oplage zijn? Moet het drukwerk in kleur of zwartwit? Kortom, je hebt hier talloze mogelijkheden die jouw drukwerk een succes maken.

Haal je drukwerk op of laat het thuisbezorgen

Het online bestellen van prints gaat bij deze copyshop zeer eenvoudig. Eerst upload je een pdf-bestand met de inhoud die in de door jou gewenste vorm gedrukt moet worden. Je geeft vervolgens je voorkeuren aan in de keuzemenu’s, bijvoorbeeld het soort papier en het gebruik van kleur, en je betaalt snel en veilig met iDEAL. Is het drukwerk klaar? Dan haal je het op bij De Kopijwinkel in Utrecht of laat je het thuisbezorgen.

Last Updated on: mei 6th, 2020 at 7:31 am, by


Written by