Gegrond
Image default
Groothandel

Bestel een duurzaam ontwikkelde en voordelige PET-fles naar keuze

Het kan soms lastig zijn om online een voordelige doch kwalitatieve PET-fles te vinden. In de webshop van PET Power is dat gelukkig geen enkel probleem. Hier heeft u de keuze uit een ruim assortiment aan PET-verpakkingen en pharma bottles, verkrijgbaar in alle soorten en maten. Bovendien plukt u hier ook nog eens de vruchten van een productieproces dat aan enorm strenge eisen voldoet. Meer weten over dit bedrijf? Lees dan verder.

Aantrekkelijk assortiment

Zoals gezegd is het assortiment van PET Power zeer uitgebreid. U heeft de keuze uit maar liefst 700 verschillende soorten PET-flessen en -potten en nog eens meer dan 300 sluitingen. Het is wat dat betreft wel een goed idee om even rustig de tijd te nemen om uw keuze te maken. Om het allemaal wat makkelijker te maken, vindt u op de website een handige configurator. Met deze tool stelt u op basis van bepaalde filters eenvoudig een PET-fles samen die aan uw eisen voldoet.

Meer dan alleen PET-verpakkingen

Hoewel PET Power bekend staat om het verkopen van duurzame PET-verpakkingen, is er nog een ander product dat voor veel ondernemers interessant kan zijn: pharma bottles. Pharma bottles worden veelal gebruikt in de medische sector en dienen dan ook onderworpen te worden aan strenge kwaliteitstesten. Dat is voor deze specialist geen enkel probleem. Dankzij het ervaren team van specialisten en de state-of-the-art cleanroom die het bedrijf tot haar beschikking heeft, worden alle voorschriften moeiteloos nageleefd. En daar plukt u de vruchten van.

Duurzaamheidsprogramma

Naast alle werkzaamheden voor het produceren van uw PET-fles of pharma bottles, houdt PET Power zich ook nog bezig met het ontwikkelen van allerlei duurzaamheidsinitiatieven. Zo is het bedrijf onder andere bezig met het verminderen van de CO²-uitstoot, het verhogen van de recyclebaarheid van haar producten en is er veel aandacht voor het gebruiken van duurzame grondstoffen. Klinkt goed, toch?