Gegrond
Image default
Gezondheid

Val gezond af met een diëtist in Den Haag

Wil jij graag op een gezonde manier afvallen en woon je in Den Haag? Neem dan contact op met Gezond Leven Diëtisten voor een afspraak met een deskundige diëtist uit Den Haag. Bij deze praktijk helpen de werkzame diëtisten jou graag een gezonde leefstijl aan te leren. Dit gebeurt in de wijken Benoordenhout en de Rivierenbuurt, maar een online consult behoort ook tot de mogelijkheden. De consulten die online plaatsvinden, gebeuren in een beveiligd programma (WeeSeeDo), zodat je zeker weet dat wat er besproken wordt, ook echt tussen jou en de diëtist uit Den Haag blijft.

De programma’s die mogelijk zijn bij deze praktijk

Als je graag wilt afvallen met begeleiding van een diëtist van deze praktijk in Den Haag, heb je de keuze uit vier verschillende programma’s. Zo is daar het mindful eten, waarin je leert hoe je van binnenuit een evenwichtige relatie opbouwt met eten. Je krijgt handvatten om je haat-liefdeverhouding met voeding te doorbreken en bewuster te zijn van alles wat je op een dag binnenkrijgt. Bij grip op koolhydraten eet je zes weken lang biologische, gezonde producten, waardoor je meer energie en vitaliteit krijgt én afvalt. Wil je op een snelle en gezonde manier afvallen, met hulp van een diëtist in Den Haag? Kies van voor PS. Food & Lifestyle en val gemiddeld één tot twee kilo per week af. Als je op zoek bent naar voedingsadvies, dan is dit ook mogelijk bij deze praktijk. Je krijgt een persoonlijk plan op maat waar je mee vooruit kunt.

Neem contact op met de diëtisten

Heb je interesse in afvallen met behulp van een diëtist in Den Haag? Neem dan contact op met de ervaren diëtisten van Gezond Leven Diëtisten. Weet je niet precies welk programma het beste aansluit op jouw wensen? Overleg dan op je gemak met de diëtist die je aan de telefoon krijgt. Iedere medewerker denkt graag met je mee. Zo kun jij uiteindelijk de gezonde levensstijl aanleren die het best bij jou past.