Testosteron verhogen voor een hoger libido


Posted On jan 11 2016 by

Hoe verhoog ik mijn testosteron voor een hoger libido?

Je testosteron verhogen voor een hoger libido is vooral voor mannen enorm efficiënt. Waarom dat zo efficiënt is komt doordat het stofje testosteron man eigen is. Vrouwen maken het ook aan, maar dan in veel minderen mate. Bij mannen heeft testosteron vele positieve eigenschappen, bij vrouwen helaas niet. Een verlaagd libido komt echter wel veel voor bij zowel vrouwen als mannen. De hoofdreden daarvan is stress, weinig slaap en ongezonde levensstijl.

Wat zijn de neveneffecten van een laag testosteron niveau?

Dit geldt vooral voor mannen; wanneer je een laag testosteron niveau hebt dan merk je dat aan veel dingen. Hier volgen de klachten die het meeste voorkomen bij een verlaagd libido:

  • Verlaagd libido: je coïtus drift is behoorlijk afgenomen
  • Algehele malaise: je voelt je over het algemeen niet goed en zit niet lekker in je vel
    Minder spierkracht: ook heb je het gevoel dat je spieren minder zichtbaar worden.

Wanneer je last hebt van bovenstaande symptomen, dan zou het goed kunnen dat jij een laag testosteron hebt. Je testosteron kun je gemakkelijk omhoog brengen. Dat kan door middel een kuurtje, dergelijke kuurtjes slaan vaak snel aan omdat je de stof zelf ook aanmaakt. De kuur zorgt er dan voor dat je hormonen wakker worden geschut, en uit zichzelf weer meer testosteron aan gaan maken.

Wat zijn de positieve effectieve van meer testosteron?

Wanneer je je testosteronniveau een boost geeft dan merk je dat vrij snel, meestal al binnen een paar dagen. De positieve effecten van een testosteron booster zijn:

1) Hoger libido
2) Betere erecties door een betere doorbloeding naar de ledematen
3) Meer spierkracht: je spieren groeien sneller
4) Betere conditie
5) Meer doorzettingskracht in onder andere de sportschool: dat komt omdat meer testosteron je agressie niveau omhoog brengt.

Waar koop ik goede testosteron boosters?

Zelf koop ik mijn testosteron booster altijd hier, maar je kunt ze ook ergens anders kopen. Ik neem een dergelijke kuur alleen wanneer ik merk dat vooral mijn libido lager is dan ik zou willen. Een testosteron booster helpt dat heel goed om dat weer op peil te krijgen.

https://www.facebook.com/Testosteronbooster-1686171071621901/?ref=hl&__mref=message_bubble

Last Updated on: november 9th, 2017 at 2:23 am, by


Written by