Stijl en veiligheid combineren? Kies dan voor deze werkschoenen en veiligheidsschoenen


Posted On jul 26 2018 by

In welke sector ben jij actief? Wanneer je met zware voorwerpen te maken hebt op de werkvloer, is de kans groot dat je verplicht bent om werkschoenen te dragen. Met werkschoenen, ook wel veiligheidsschoenen genoemd, van Schoenen van Staal ga je stijlvol en veilig aan het werk. Hier vind je namelijk de combinatie van veilig en trendy. In het assortiment vind je topmerken zoals Quick, Python, Maxguard en Apache. Alle veiligheidsschoenen in het assortiment voldoen aan EN 345 normering, welke is vastgelegd in de EC-wetgeving 89/686. Dit wil zeggen dat de schoenen voorzien zijn van een gesloten hiel en een stalen of kunststof neus met een indeukresistentie van 2-joule. Daarnaast hebben de werkschoenen een schokabsorberende hak. Welke veiligheidsschoenen of werkschoenen zijn het meest geschikt voor jouw werksituatie?

Verplicht werkschoenen dragen? Kies voor sportieve veiligheidsschoenen

Dankzij werkschoenen, ook wel veiligheidsschoenen genoemd, voer je je werk veiliger uit. Kies daarom altijd voor een veilig gevoel als je je werkzaamheden moet uitvoeren. Is het verplicht om op je werk veiligheidsschoenen te dragen, maar zoek je wel sportieve werkschoenen? Dan is Schoenen van Staal de specialist die je zoekt. In het assortiment vind je de perfecte werkschoenen voor zowel dames als heren. Wil jij extra lang genieten van je werkschoenen en veiligheidsschoenen? Hier speciaal voor jou wat onderhouds- en gebruikerstips. Maak de sleutel altijd volledig los. Hierdoor houd je de schoen zo goed mogelijk in vorm. Is het nodig een schoenlepel te gebruiken? Doe dat dan ook. Loop de schoenen goed in voordat je ermee gaat werken en spray ze in met een speciale beschermingsspray. En ook niet geheel onbelangrijk: wanneer de schoen nat is geworden, deze niet onder de verwarming zetten. Met deze tips zorg je ervoor dat jouw werkschoenen en veiligheidsschoenen zo lang mogelijk mooi blijven.

Ruim assortiment werkschoenen en veiligheidsschoenen voor zowel dames als heren

Een specialist zoals Schoenen van Staal heeft werkschoenen voor zowel mannen als vrouwen. Daardoor kan iedereen bij de schoenenexpert terecht. Wist je, dat je naast een ruim assortiment trendy en sportieve veiligheidsschoenen ook voor je werkkleding terecht kunt bij de specialist? In het assortiment vind je onder andere werkbroeken, T-shirts, sweaters, poloshirts, jassen, overalls en reflectiekleding van de beste merken zoals Apache, Quick, Python en Maxguard. Wanneer je jouw werkschoenen en werkkleding bij Schoenen van Staal bestelt, profiteer je van vele voordelen. Zo is achteraf betalen mogelijk. Heb je 30 dagen retourrecht. Betaal je veilig online en wordt jouw bestelling gratis thuisbezorgd. Kortom, een 100% tevredenheidsgarantie.

Last Updated on: juli 26th, 2018 at 11:10 am, by


Written by