Op deze manier helpt podotherapie in Dordrecht u vooruit


Posted On aug 15 2018 by

Bent u uw pijnklachten in uw voet beu? Wilt u weer kunnen doen waar u zin in heeft? Voor een goede en professionele podotherapeut, moet u bij Podotherapie van der Nat in Dordrecht zijn. Een verkeerde stand of functie van de voeten kan de oorzaak zijn van veel enkel-, knie-, heup-, en lage rugklachten. Indien dit de oorzaak is van uw klachten, kan de podotherapeut zolen aanmeten om de stand en de functie van de voeten te ondersteunen of corrigeren. De zolen worden voor iedere patiënt op maat gemaakt en kunnen in de meeste confectie-schoenen gebruikt worden. De zolen worden aangemeten bij het onderzoek. Hier wordt ook een 3D scan gemaakt van uw voeten om de drukverdeling goed te beoordelen en de correctie juist te plaatsen.

Hoe gaat podotherapie bij de specialist in Dordrecht in zijn werk?

Doordat de specialist direct toegankelijk zonder verwijsbrief is, bepaalt u zelf in welke gevallen u een afspraak maakt. Alles om ervoor te zorgen dat u eenvoudig van uw pijnklachten afkomt. Heeft u onlangs een afspraak gemaakt bij Podotherapie van der Nat in Dordrecht. Hoe gaat een behandeling in zijn werk? Er vindt een onderzoek plaats, dit is het belangrijkste deel van uw bezoek aan de podotherapeut. In dit consult wordt u met veel aandacht en zorgvuldigheid onderzocht. Houdt er wel rekening mee dat het tijdens een deel van het onderzoek meestal noodzakelijk is dat u uw schoenen, sokken en lange broek uit heeft. Zo kan op de juiste manier de stand van uw bekken, heupen en knieën worden onderzocht. Een compleet onderzoek bestaat uit verschillende onderdelen. Dit neemt ongeveer 30 tot 45 minuten in beslag.  

Scherpe tarieven voor podotherapie in Dordrecht: kwaliteitsbehandeling verzekerd

Doen uw voeten of benen pijn? Dat zijn meestal vervelende klachten. In dat geval is het raadzaam om een afspraak te maken bij de podotherapeut. Nu is het begrijpelijk dat u zich afvraagt wat dat gaat kosten. Podotherapie van der Nat in Dordrecht hanteert scherpe tarieven voor podotherapie. U krijgt de beste zorg tegen de laagste prijs. Deze kwaliteit wordt gegarandeerd doordat de podotherapeut is ingeschreven bij de Nederlandse Vereniging van Podotherapeuten en het Kwaliteitsregister Paramedici. Naast scherpe tarieven staat een persoonlijke aanpak centraal. Geen een klacht is namelijk hetzelfde. Wist u dat podotherapie ook vaak wordt vergoed vanuit de meeste aanvullende verzekeringen? Vraag dit wel na bij uw zorgverzekeraar om te voorkomen dat u voor verassingen komt te staan.   

Last Updated on: augustus 15th, 2018 at 9:28 am, by


Written by