Gegrond
Image default
Gezondheid

Alles wat u wilt weten over Vascu Vitaal en OLIGOMEGA-3

In dit artikel gaan we je wat meer vertellen over 2 populaire producten die worden aangeboden door Oligo Pharma.  Oligo Pharma is een online leverancier van voedingssupplementen in zo goed als alle landen en daarbuiten en bestaat reeds 20 jaar.  De grootste klanten waar Oligo Pharma zaken mee doet zijn apotheken, drogisterijen, natuurwinkels en natuurgeneeskundigen.

Vascu Vitaal is een supplementen dat een positieve invloed heeft op u bloedvaten. Vascu vitaal is een natuurlijk supplement op basis van plantenextracten,  wat ook de mogelijkheid geeft aan  personen die geen dierlijke extracten willen gebruiken.

Vascu vitaal zorgt voor schone bloedvaten en dat ze jong en elastisch blijven.  Het verbeterd ook jou algemene conditie doordat het zorgt voor een optimale doorbloeding van alle organen. Alle voordelen die viscu vitaal met zich meebrengt:

–          Verbeterde concentratievermogen en geheugen

–          Jeugdiger uiterlijk en verbeterde gezichtsvermogen

–          Bloedvaten schoon en elastisch houden

–          Ondersteund weerstandsvermogen

–          Bevorderen algemene gezondheid

–          Helpt bij koude voeten en handen.

Oligomega-3 is een visolie preparaat. Mensen krijgen omega 3 vetzuren EPA en DHA binnen wanneer je gewone vis eet, maar dan krijg je ook alle ongezonde stoffen binnen die schadelijk zijn.  Daarom is deze visolie preparaat de perfecte oplossing om EPA en DHA binnen te krijgen.

Visolie is ook goed  voor hart- en bloedvaten omdat deze ervoor zorgt dat ze cholesteroldeeltje gaan samenkleven  waardoor deze minder snel oxideren. Dit is goed voor de gezondheid van je bloedvaten omdat oxidatie je bloedvaten beschadigt. Visolie helpt ook als je wilt afvallen omdat het je stofwisseling versnelt waardoor er minder vet blijft zitten. Het laatste voordeel is dat Oligomega-3 je ook beter laat slapen.

Oligo Pharma bied ook nog andere natuurlijke supplementen aan zoals VascuCare, Ader Rein, Aspisan en nog veel meer. Twijfel dus niet en ga zeker eens langs bij de website van Oligo Pharma.

http://www.oligo-pharma.nl/