Een origineel kraamcadeau laten bezorgen: de fruitmand


Posted On feb 28 2018 by

Wilt u een origineel kraamcadeau geven aan een kennis, vriend of familielid die net ouder is geworden van een jongen of een meisje? Dat kunt u zelfs wanneer u geen tijd heeft om langs te gaan. Laat een fruitmand bezorgen. Topfruit.nl maakt voor u een mooie fruitbox of fruitmand met vers fruit, een sapje en een leuke roze of blauwe knuffelbeer. Wilt u de fruitmand nog persoonlijker maken? Voeg er dan een kaartje bij met een persoonlijke tekst. Kiest u voor een grote of een kleine box of mand? Het gaat om het gebaar.

Een persoonlijke fruitmand bezorgen

U kunt eenvoudig een fruitmand bestellen bij de specialist. En dat wordt uiteraard zeer gewaardeerd door de ontvanger. Maar maak het nog persoonlijker door een kaartje met een wens of groet toe te voegen. Laat u een fruitmand bezorgen om sorry te zeggen? Om iemand te feliciteren? Of om iemand een beterschapswens te sturen? Maak de fruitmand zo persoonlijk mogelijk. Voeg een fles Moët & Chandon, noten, snoep, een fles rosé, witte of rode wijn toe. Daarnaast kunt u de grootte van de box of mand kiezen. Op Topfruit.nl bestelt u fruitmanden met echt vers fruit. Probeert u om zoveel mogelijk biologische producten te eten? Ook biologische fruitmanden maken deel uit het brede assortiment.

Fruit en snoep samen in een fruitmand

Snoep is natuurlijk ook een leuk cadeau. Daarom kunt u bij de specialist niet alleen een fruitmand met fruit laten bezorgen, maar ook een mand met snoep. Zo kan de jarige genieten van heerlijk vers fruit en af en toe een lekker snoepje. Kies voor een fruitbox of fruitmand. Wilt u de jarige feliciteren met een kaartje? Ook kunt u een persoonlijk kaartje toevoegen aan de fruitmand. Blijft u liever op de gezonde tour? Een fruitmand met noten is ook een uitstekende keuze. Bij het verse fruit worden zakjes met gezonde noten toegevoegd.

Last Updated on: februari 28th, 2018 at 3:50 pm, by


Written by