Gegrond
Image default
Financieel

Wanneer incassobureau inschakelen zin heeft.

Wanneer incassobureau inschakelen

Door de economische omstandigheden blijven rekeningen langer onbetaald. Als dat lang duurt kan dat zeer problemen geven. Debiteuren die te laat overmaken creëren een tekort aan cash.  Rekeningen die je zelf nog moet voldoen moeten ook overgemaakt worden. Er vallen wellicht al herinneringen in de bus. Sommige schuldeisers wachten langer dan andere. de poppen aan het dansen.Een deurwaarder kan door de crediteur worden ingeschakeld, dan is het pas echt goed mis. Het is een situatie die snel kan verergeren. Voordat je het weet zit je in zware problemen. Je moet het dus niet zo ver laten komen. Maar wanneer incassobureau inschakelen verstandig is, lees je dus hierna.

Wanneer incassobureau inschakelen verstandig is.

Gaat de factuur over de vervaldatum heen, dan kun je een deurwaarder inschakelen.  Wanneer incassobureau inschakelen aan de orde komt, is het vaak te laat.

Voordelen;

•    Als de debiteur eenmaal een brief van ons ontvangt, heeft hij wel in de gaten dat er nu toch echt overgemaakt moet worden.
•    Ons incassobureau werkt op basis van no cure no pay. Niets geïncasseerd? Dan ook geen kosten.
•    De  incassokosten zijn voor rekening van de opdrachtgever.
•    Indien debiteur verhuisd is dan vinden wij vaak snel een nieuw adres.
•    Een eventuele regeling wordt door ons kantoor geregeld.
•    Blijft betaling uit? Dan kan er naar de rechtbank gestapt worden.
•    Indien er betaald wordt dan wordt binnen 1 week al met u afgerekend.
•    Doorgaans kan er een snel en vakkundig resultaat geboekt worden.
•    Bill is lid van de NVI en heeft het Incassokeurmerk.

Een openstaande factuur indienen

U gaat gebruik maken van een incassobureau. Hoe nu verder? Wat moet je dan doen en hoe?  Met welke partij ga je dan in zee? Er zijn ontzettend veel incassospecialisten
op internet te vinden. Sommige zijn ook niet zo betrouwbaar. Bill is nvi gecertificeerd en heeft het incasso keurmerk. Via onze website kun je gemakkelijk een openstaande factuur indienen. Via de website kun je alles zelf regelen. Online je eigen account aanmaken, het is zo gebeurd.  Je voert eerst informatie over je zelf in. Met de door jou gekozen gebruikersnaam en wachtwoord, kun je vervolgens inloggen. Dan kun je je openstaande factuur invoeren. Bevestig je invoer en je dossier is klaar. Op ons kantoor komt de vordering dan  direct binnen. je vaste behandelaar gaat er dan direct mee aan de slag.

http://www.billincasso.nl/nl/wanneer-een-incassobureau-inschakelen.html