Gegrond
Image default
Financieel

Een mobiele pinautomaat huren bij Lubee

Mobiele pinautomaat huren

Een mobiele pinautomaat is zeer handig in veel gevallen. Zo is het mogelijk om klanten met hun pinpas te laten betalen op festivals, evenementen of beurzen. Meer klanten kunnen hierdoor betalen. Daarnaast zijn mobiele pinautomaten handig om te gebruiken, omdat ze licht zijn en makkelijk overal naartoe te verplaatsen zijn.

Voordelen van een mobiele pinautomaat

Een zeer bekende mobiele pinautomaat is een automaat van Lubee. Dit model is al sinds lange tijd populair onder iedere winkelier die zijn klanten graag met pin laat betalen. Dit model weegt namelijk bijna niks. Deze pinautomaat heeft ook als voordeel dat de transacties snel verwerkt worden, waardoor er meer pintransacties in een kortere tijd worden verwerkt.

Verder gebruikt dit model ook een zeer betrouwbaar GPRS netwerk. Wat inhoudt dat pintransacties razendsnel worden verwerkt. Verder is dit systeem ook veilig te gebruiken, waardoor het pinnen met dit apparaat zeer veilig is.

Deze pinapparaat heeft verder ook een krachtige accu. Wat ertoe leidt dat er veel meer pintransacties mee gemaakt kunnen worden dan menig andere mobiele pinautomaat. De pinautomaat is tevens ook zeer klein en makkelijk mee te nemen in een tas.

Deze mobiele pinautomaat is ook zeer gebruiksvriendelijke, omdat hij veel verschillende manieren van betalen accepteert. Zo kunnen klanten betalen met Maestro en VPAY, wat de meest voorkomende manieren zijn om te betalen.

Mobiele pinautomaat huren bij Lubee

mobiele pinapparaat huren biedt deze mobiele pinautomaten aan tegen zeer goede voorwaarden. Klanten die een mobiele pinautomaat huren, zullen altijd de laagste prijs betalen. Verder zullen zij geen onnodige en onvoorziene kosten hoeven te betalen.

De pinautomaat wordt altijd zeer snel geleverd. Het is zelfs mogelijk om een spoed levering aan te vragen, waardoor de pinautomaat al binnen drie uur geleverd wordt!

Een mobiele pinautomaat huren heeft dus vele voordelen. Zo is het mogelijk om klanten van een tijdelijk festival of een tijdelijke beurs makkelijk te laten pinnen, waardoor alle transacties zonder rompslomp van contact geld verwerkt kunnen worden. Alle transacties zullen snel en veilig verwerkt worden, waardoor het betalen ook veiliger wordt. Daarnaast is deze mobiele pinautomaat gebruiksvriendelijke voor veel klanten, want het apparaat accepteert betalingen via Maestro en V PAY. Dit zorgt ervoor dat vrijwel iedere makkelijk met de pinpas kan betalen.

http://www.lubee.nl