Gegrond
Image default
Eten en drinken

Geniet van vegan comfort food bij dit unieke restaurant in Utrecht

Iedereen houdt natuurlijk van lekker eten. Veel mensen denken dat vlees of vis een essentieel onderdeel is om een gerecht lekker te maken. Niets in minder waar. Er zijn niet alleen veel vleesvervangers die de heerlijke smaak van vlees na kunnen bootsen, maar ook gerechten zonder vlees of vis kunnen voor een ware smaaksensatie zorgen. Bij GYS weten ze dit als geen ander. Dit vegan restaurant in Utrecht is een van de weinige restaurants in Nederland met een 100% biologische menukaart. Niet alleen voor veganisten en vegetariërs is GYS een geweldige plek om heerlijk te lunchen, dineren of borrelen. Ook als van vlees of vis houdt, is het zeker de moeite waard om dit concept een keer te proberen.

Een prachtige locatie in Utrecht

GYS heeft in Utrecht twee verschillende locaties: een aan de Voorstraat en een aan de Amsterdamsestraatweg, waar je ook gebruik kunt maken van het buitenterras. Op beide locaties kunt u genieten van heerlijke veganistische en biologische gerechten, waaronder een vegan club sandwich, classic burger en kapsalon, maar ook diverse vegan desserts en drankjes. Bovendien zijn de meeste gerechten niet alleen veganistisch, maar ook glutenvrij. Heb je bijvoorbeeld een glutenallergie en vind je het lastig om naar restaurants te gaan? Dan is dit vegan restaurant in Utrecht een ideale oplossing.

Ga langs en ervaar de fantastische gerechten

Het personeel van GYS zet al hun passie en ervaring in om de gasten dagelijks van heerlijke gerechten te voorzien en dat in combinatie met uitstekende service. Wil je graag dineren of lunchen met vrienden of familie bij dit vegan restaurant in Utrecht? Of wil je bijvoorbeeld een borrelproeverij of een high-tea doen met vriendinnen? Dan ben je bij GYS aan het juiste adres. Reserveer eenvoudig een tafeltje online of telefonisch. Wil je liever thuis genieten van de vegan gerechten van GYS? Dan heb je ook de mogelijkheid om een maaltijd online te bestellen en te laten bezorgen.

https://gysutrecht.nl/nl/

Gerelateerde artikelen

BRC AA gecertificeerde aardappelchips

Perfecte stamppot aardappelen voor tijdens grijs weer

Voedingswaarde goji bessen