Gegrond
Image default
Electronica en Computers

Samsunghoesjes, niet te ontbreken voor je Samsung!

Samsung is al ruim 10 jaar 1 van de grootste spelers op de markt als het gaat om de verkoop van mobiele telefoons. In 2012 verkocht Samsung zelfs bijna 70 miljoen mobiele telefoons en smartphones en waren ze daarmee de grootste verkoper in de telecombranche.

Momenteel verkoopt vooral de Galaxy S serie van Samsung erg goed. In februari 2014 werd al de 5e smartphone uit deze serie aangekondigd, de Samsung Galaxy S5. Momenteel ligt deze versie al in de winkel en is deze verkrijgbaar voor ongeveer 649 euro. Omdat de meeste smartphones van Samsung behoorlijk prijzig zijn, wordt er geadviseerd om samsunghoesjes te gebruiken. Een telefoon gaat namelijk overal mee naar toe en wordt dan ook blootgesteld aan allerlei kwetsbare situaties en verschillende weersomstandigheden. Een samsunghoesje is eenvoudig te monteren en beschermd de telefoon tegen schade. Daarnaast zijn de samsunghoesjes erg stijlvol en kan men de mobiele telefoon op deze manier op een creatieve manier decoreren.

Op Amicover.nl worden samsunghoesjes aangeboden voor bijna alle Samsung telefoon types. Daarnaast wordt deze website constant geüpdate wanneer er nieuwe samsung hoesjes beschikbaar zijn. Via deze website kan men lederen, siliconen, hard siliconen en hardcase samsunghoesjes bestellen in allerlei soorten en kleuren. Dit beschermt de telefoon tegen krassen, stof, vuil en water zodat men nog een hele lange tijd kan genieten van de mobiele telefoon.

http://www.amicover.nl/