Hoelang kun je profiteren van een Powerbank


Posted On aug 29 2014 by

De Powerbank of mobiele oplader is bezig aan een gestage opmars. Veel consumenten hebben behoefte aan een batterij waarmee je stroom opslaat om deze stroom op een later moment te gebruiken voor het opladen van je mobiele telefoon of tablet. Er wordt door fabrikanten slim ingespeeld op de grote behoefte naar ‘Powerbanks’. Dat is ook de reden dat er veel verschillende ‘Powerbanks’ worden aangeboden in verschillende prijsklassen. Tijd om duidelijkheid te verschaffen in de verschillen tussen de ‘Powerbanks’ en prijsklassen.

Hoe vaak kan ik mijn device opladen met een Powerbank?

Hoe vaak je de accu van jouw mobiele device kunt voeden met stroom middels de Powerbank is sterk afhankelijk van de capaciteit van de Powerbank. De capaciteit van de mobiele oplader wordt aangeduid in mAh. Hoe groter de capaciteit van de Powerbank hoe langer de mobiele oplader jouw apparaten kan voorzien van een volle accu. Daarnaast is de tijd dat je kunt genieten van een Powerbank sterk afhankelijk van de grote van de accu van het apparaat dat je met de Powerbank wilt opladen. Hoe groter de accu hoe minder vaak je een apparaat kunt opladen met een keer opladen van de Powerbank. De Powerbank moet je uiteraard opladen voor je hem kunt inzetten als mobiele lader.

Waarom wordt er alleen een micro-USB kabel meegeleverd?

De reden dat fabrikanten er voor kiezen om alleen een micro-USB kabel te leveren bij een Powerbank steunt op een economisch motief. Mobiele opladers worden bijna in alle gevallen gebruikt om mobiele apparaten op te laden. Bij deze mobiele apparaten wordt vaak al een kabel meegeleverd. De uitgang van de Powerbank zorgt ervoor dat je de mobiele opladers middels een USB kabel kunt verbinden aan het apparaat dat je wilt opladen. Zodoende kun je bijna alle apparaten opladen met de Powerbank. Met de meegeleverde micro-USB kabel kun je de Powerbank zelf opladen.

 

http://www.cubearray.com/koop-nog-geen-powerbank-voordat-je-dit-leest

Last Updated on: november 9th, 2017 at 2:10 am, by


Written by