Voorkom vieze voetstappen met droogloopmatten


Posted On apr 8 2020 by

Kent u het probleem ook? Als het heeft geregend en het daarom nat is buiten, komt iedereen uw bedrijfspand inlopen met vieze zolen. Hierdoor wordt uw vloer binnen de kortste keren harstikke vies. Bent u dit ook zo beu? Dan bieden droogloopmatten voor u dé oplossing! Zeker omdat er in ons land nogal vaak een regenbui valt, is een investering in droogloopmatten geen slecht idee. Een droogloopmat absorbeert namelijk zoveel mogelijk vocht, waardoor uw zolen al na enkele meters weer helemaal droog zijn. Bovendien neemt een droogloopmat klein meegenomen vuil in zich op, waardoor uw zolen niet alleen droog, maar ook schoon zijn. Verwar een droogloopmat echter niet met een schoonloopmat! Een schoonloopmat heeft namelijk enkel een schrappende functie en neemt dus geen vocht op.

Droogloopmatten waarborgen ook veiligheid

Naast dat u zich geen zorgen meer hoeft te maken over vieze vloeren, zorgen droogloopmatten ook voor meer veiligheid in uw gebouw. Een natte vloer kan namelijk erg glad worden, wat zorgt voor onveilige situaties. Door droogloopmatten te plaatsen, waarborgt u dus ook de veiligheid van uw bezoekers en/of werknemers. Om te voorkomen dat de mat zelf van zijn plek glijdt, worden deze matten geleverd met twee soorten onderkanten:

  • Vynille onderkant
  • Rubberen onderkant

Een vynille onderkant heeft een antislipwerking en is vochtbestendig. Hierdoor geeft deze niet af op uw vloer. Droogloopmatten met een rubberen achterkant zijn robuust en hebben hierdoor een langere levensduur. Ze kunnen bovendien eenvoudiger gereinigd worden, omdat rubber niet snel van vorm veranderd.

Droogloopmatten bestellen

Wilt u graag droogloopmatten bestellen? Doe dit dan bij dé specialist op het gebied van professionele, commerciële en industriële matten: Matten.nl. Via deze webshop bestelt u eenvoudig wat u nodig heeft. U profiteert bij deze specialist van scherpe tarieven, een snelle levering en gratis bezorging. Daarnaast kunt u bij hen matten geheel op maat laten maken.

https://www.matten.nl/

Last Updated on: april 8th, 2020 at 9:37 am, by


Written by