Voor uw vloer of boot epoxyhars kopen


Posted On mei 29 2020 by

Epoxy is uitstekend te gebruiken voor vele klussen, mits u ervoor zorgt dat u kwalitatief materiaal gaat kopen. Harjon Polyester is een van de voornaamste leveranciers van deze heldere, sterke en slijtvaste kunsthars. De epoxy die zij produceren kunt u zowel online bestellen als in de winkel kopen. Dit materiaal heeft als groot voordeel dat het niet kromtrekt bij uitharding omdat het niet of nauwelijks krimpt. Voor het creëren van zeer sterk en waterdicht materiaal bestelt u epoxy bij deze specialist.

Via de webshop epoxyhars bestellen

Of u uw epoxyhars nu online bestelt of in de winkel gaat kopen, het resultaat is gegarandeerd vrijwel onverwoestbaar. Door hun slijtvastheid en hoge chemische en mechanische belastbaarheid kunt u op epoxyvloeren vertrouwen in uiterst veeleisende werkomstandigheden. Daarom zijn vloeren die van dit materiaal zijn vervaardigd ideaal voor bestemmingen zoals industriehallen, werkhallen, magazijnen, garages, opslagruimtes en winkels. Ze zijn echter ook prima binnenshuis toe te passen. Dankzij het vochtbestendige en vloeistofdichte karakter van epoxyhars gaat dit materiaal uiterst lang mee. Het materiaal biedt echter nog meer voordelen:

  • Naadloos hechten
  • Slijtvast karakter
  • Bevordert de hygiëne
  • Stofvrij
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Snel belastbaar

Epoxyhars kan uitstekend worden gebruikt voor het conserveren, verlijmen of restaureren van hout. Ook is het mogelijk om hout te bekleden met een glasweefsel. Epoxyhars in combinatie met glasweefsel is een graag gebruikt materiaal voor de constructie van houten boten zoals kajaks, kano’s, zeil- en speedboten. Het resulterende vaartuig is ijzersterk en zeer licht, een uitstekende combinatie die ook wordt toegepast voor de bouw van surfplanken, modelbouwvliegtuigen en ski’s.

Bel direct met deze experts

Waarvoor u ook epoxyhars wilt kopen, u wilt natuurlijk altijd gaan voor de sterkste en meest kwalitatieve variant. Harjon Polyester kan u assisteren bij de levering van epoxy voor bootonderhoud of een andere toepassing. Zij hebben een zeer breed assortiment aan kwaliteitsproducten, waar u ongetwijfeld de geschikte variant tussen vindt. Voor verdere vragen over epoxyhars kopen, kunt u het beste contact opnemen met dit bedrijf. Zij bieden u graag een persoonlijk en deskundig advies over de verschillende toepassingen van dit materiaal.

https://www.harjonpolyester.nl/

Last Updated on: februari 15th, 2021 at 9:40 am, by


Written by