Gegrond
Image default
Dienstverlening

Van een spanningsrail tot nog veel meer

Wanneer u op zoek bent naar de montage van een spanningsrail, verlichting of kabeldraagsystemen, dan bent u aan het goede adres bij het bedrijf CableSpace in Nieuwkuijk. Dit bedrijf heeft al meer dan twintig jaar ruime ervaring op het gebied van montagetechniek en weet er dan ook alles van. Alle vijftig vakmensen die hier in dienst zijn bieden u de kwaliteit waar u als klant naar op zoek bent en alle producten worden dan ook binnen de afgesproken tijd en het afgesproken budget geleverd.

Meer over de producten van dit bedrijf

CableSpace heeft binnen hun montagetechniek drie specialisaties: verlichting, kabeldraagsystemen en spanningsrail. Wanneer u op zoek bent naar een nieuw lichtplan voor in een kantoor, fabriek of magazijn kunt u met dit bedrijf sparren over de mogelijkheden binnen uw organisatie. Zo ook bij kabeldraagsystemen. Deze zijn vaak te zien in de zorg en de retail en zijn echt een essentieel onderdeel van een gebouw. Ook hiervoor staat CableSpace klaar met advies. Hetzelfde geldt voor de derde specialisatie: de spanningsrail. Deze spanningsrail, ook wel een handig railkokersysteem genoemd, wordt vaak gebruikt in ziekenhuizen, winkels en datacentra en is de perfecte oplossing wanneer het gaat om het transport van elektriciteit. Het bedrijf heeft jaren ervaring in deze techniek en staat dan ook altijd klaar met passend advies.

Laat uw project vakkundig uitvoeren

Heeft u leiding over een ziekenhuis, een winkel, een datacentrum of een ander bedrijf en wilt u graag meer informatie over bijvoorbeeld verlichting, kabeldraagsystemen of de montage van een spanningsrail? U bent dan aan het goede adres bij CableSpace. Ze zijn hier niet voor niets al twintig jaar leider op het gebied van montagetechniek. Samen met hun team dat uit meer dan vijftig projectleiders en werknemers bestaat gaan zij graag voor u aan de slag met de montage van de nieuwe producten.

https://www.cablespace.nl/