Gegrond
Image default
Dienstverlening

Op zoek naar schuldhulpverlening in de regio Rotterdam? Schakel deze specialist in

Kunt u uw vaste lasten niet meer betalen en zoekt u naar een professionele schuldhulpverlening in de buurt van Rotterdam? Schakel dan de hulp in van Modus Vivendi in Zwijndrecht en ontvang schuldhulpverlening in Rotterdam of omgeving die volledig op uw situatie is gericht. Deze organisatie helpt, adviseert en informeert mensen die niet weten wat te doen bij problematische schulden. Ze bieden schuldbemiddeling, dwangakkoorden en beschermingsbewind aan. De kennis en expertise op het gebied van schuldhulpverlening waar u gebruik van maakt bij Modus Vivendi in Zwijndrecht, nabij Rotterdam, worden hier op basis van de NEN 8048-1-eis aangeboden. Deze eis omvat veel aspecten waar een schuldhulpverlener aan moet voldoen.

De kwaliteit van deze organisatie

De sanering van schulden is in Nederland zeer complex geregeld. Daarom ontstaat er vaak een eindeloos doolhof wanneer iemand in de schulden terechtkomt. De missie van Modus Vivendi is om met schuldhulpverlening de schuldproblematiek een plaats te geven in de samenleving, niet alleen in de regio Rotterdam, maar ook daarbuiten. Samen met hun cliënten, crediteuren, partners, medewerkers en ambassadeurs vormt deze organisatie een hechte gemeenschap. De kernwoorden die zij te allen tijde nastreven zijn Dienstbaar, Drive en Duurzaam. Dit doen zij niet alleen voor particulieren die in de schuldproblematiek terecht zijn gekomen, maar ook voor bedrijven en andere organisaties. U kunt hier dan ook in iedere situatie terecht voor beschermingsbewind, budgetbeheer en hulp bij rest-schulden. Ook wanneer uw bedrijf in de regio Rotterdam (bijna) failliet is, biedt schuldhulpverlening van Modus Vivendi een oplossing.

Volg ook de diverse trainingen

Naast persoonlijke hulp, biedt deze specialist ook trainingen en cursussen aan organisaties en personen aan die meer willen weten over schuldhulp. Hiervoor gebruiken de specialisten van deze schuldhulporganisatie hun eigen uitgebreide ervaring die ze hebben opgebouwd. Wanneer u deelneemt aan een cursus, leert u altijd over nieuwe situaties en kunt u beter anticiperen op wat er in de toekomst zou kunnen gebeuren. Neem contact op en vraag naar de mogelijkheden voor uw schuldhulpverlening of het volgen van een van de vele cursussen.

https://modusvivendi.nl/