Gegrond
Image default
Dienstverlening

nieuwbouw Deventer

Nieuwbouw Deventer

We zijn al lang op zoek naar nieuwbouw, Deventer is de locatie. Omdat wij nu nog in Zwolle wonen is er niet heel erg veel haast bij, we zitten nog goed. Maar omdat wij, dat zijn mijn vrouw en ik, onlangs beide een baan hebben gevonden in Deventer willen we graag verhuizen naar die mooie oude stad. Nieuwbouw Deventer is altijd te vinden. Maar eigenlijk wilden wij een huis dat we helemaal zelf konden ontwerpen. Dus we waren niet zo zeer op zoek naar nieuwbouw. Deventer heeft een hoop wijken die aan te merken zijn als nieuwbouw. Deventer heeft daarnaast ook een hele hoop bouwkavels die je als particulier kunt aanschaffen. Dat hebben wij dan ook na lang wikken en wegen gedaan. Eerst moest er allerlei bureaucratische rompslomp afgehandeld worden, maar nadat het allemaal was goedgekeurd door de gemeente, konden we overgaan tot de aankoop van dit stuk bouwgrond en kon de nieuwbouw, Deventer de plek waar het ging gebeuren, wat ons betreft beginnen. Waar je trouwens ook rekening mee dient te houden is de ondergrond. We hebben het dan ook grondig gecheckt op bodemvervuiling. Je moet natuurlijk niet willen dat tijdens de nieuwbouw, Deventer opeens groen staat door allerlei bodemvervuiling. Het is dan ook aan te raden om hiervoor een certificaat aan te vragen zodat je op dat gebied geen risico loopt. Het bouwbedrijf dat je daarna gaat inhuren zal ook tevreden zijn, omdat zij anders het meeste gevaar lopen op ongelukken. En zo gingen wij verder op zoek naar een goed bedrijf die deze klus voor ons wilde klaren. Het was nog een heel gedoe. Het was uiteraard onze eerste keer, dus we wisten niet zo goed hoe we moesten zoeken. Totdat we stuitten op een blog van iemand die een huis had laten bouwen in Enschede. We vonden daar de link naar website die wel in is voor nieuwbouw Deventer. Het ligt dan wel niet in Twente, maar Bouwbedrijf Haarhuis is operatief in heel Overijssel, dus nieuwbouw Deventer was zeker iets waar je ze, bij wijze van spreken, ’s nachts wakker voor kan maken.

Hier vind je nieuwbouw Deventer

De mannen en vrouwen die bij dit bouwbedrijf werken weten wel van wanten. Zeker als het aankomt op nieuwbouw, Deventer of waar dan ook, zij zorgen er voor dat dit in no time voor jouw geregeld kan worden. Daar kwamen we al snel achter nadat we een afspraak hadden gemaakt door ze eventjes op te bellen. Je kan ze trouwens ook mailen en je kan het contactformulier op de site zelfs online invullen. We hebben toen keurig een afspraak gemaakt voor onze plannen voor ons nieuwbouw Deventer huisje. Ze vonden ons ontwerp erg uitdagend. Dat mag ook wel, want we wilden het zeer luxe inrichten. Het is dan ook de bedoeling om hier de rest van ons leven in door te brengen en je mag wel zeggen dat we hier echt jaren voor hebben gespaard. We hebben goede inkomens, dus dat maakt het ook wat makkelijker, en we hopen het huis op den duur door te kunnen geven aan onze kinderen of kleinkinderen als die er tegen die tijd zijn. Bouwbedrijf Haarhuis was dan ook laaiend enthousiast over ons idee omtrent deze nieuwbouw Deventer en ze gingen dan ook al snel aan de slag met de technische specificaties. Er moeten immers heel wat kabels en buizen gelegd worden en daarvoor heb je specialisten nodig die dit kunnen uitrekenen. Het bouwplan was toen vrij snel klaar en zodoende konden ze in het voorjaar al beginnen met de bouw. Ze hielden ons tijdens de nieuwsbouw, Deventer was de locatie, keurig op de hoogte van de voortgang en wij mochten ook geregeld komen kijken hoe de bouw vorderde. Dit waren spannende tijden voor ons, want er moest natuurlijk niets misgaan. Gelukkig heb je met dit bouwbedrijf echt een pareltje in huis gehaald en is alles in een keer helemaal goed gekomen. Binnen een half jaar was alles af. En dat terwijl het niet eens prefabriceerde stukken huis is, maar alles nog met de hand ter plaatste gemetseld moest worden. Nieuwbouw, Deventer of omstreken als locatie, kan je dan ook zeker overlaten aan Bouwbedrijf Haarhuis.

Van alle markten thuis

Mocht jij nu ook geïnteresseerd zijn in nieuwbouw, Deventer de stad waar het gaat gebeuren? Dan raden wij in elk geval dit bouwbedrijf van harte aan. Ze zijn gevestigd in Albergen nabij Almelo en je wordt er altijd vriendelijk ontvangen. Dus je kan er altijd eventjes langsgaan met of zonder afspraak. Bij dit bedrijf sta je nooit voor een dichte deur, dat hebben we wel gemerkt. Wij wonen nu al weer twee jaar gerieflijk in ons mooie huisje nabij het centrum van Deventer. Ook de snelweg ligt vlakbij dus we zijn van alle gemakken voorzien. Ook in en rondom het huis mogen we zeker niet klagen. Zo beschikt ons huis over een:

  • open haard
  • sauna
  • serre

Het is dan ook allemaal zeer luxe aangelegd, maar daar hebben we dan ook hard genoeg voor gewerkt om dat financieel rond te krijgen. Dankzij deze nieuwbouw, Deventer heeft er een mooi huis bij, die geheel is gerealiseerd door Bouwbedrijf Haarhuis zullen we hier tot in de lengte der dagen kunnen blijven wonen. Hopelijk hebben we jou nu ook overtuigd van de krachten van dit bouwbedrijf en ga je binnenkort wellicht ook met hen in zee. Je zult er geheid geen spijt van krijgen en nadien enkel de zoete vruchten van kunnen plukken. Dat staat als een paal boven water. Veel plezier met het ontwerpen!

http://www.bouwbedrijfhaarhuis.nl/nieuwbouw-deventer/