Gegrond
Image default
Dienstverlening

Met de vakgerichte opleidingen van dit bedrijf verbreedt u uw kennis

Bent u actief in de energiesector en heeft u er interesse in om uw kennis te verbreden? Of komt u juist uit een andere branche en heeft u interesse in energie? Dan is het wellicht interessant om u te verdiepen in zonnepanelen. Tegenwoordig is er in bijna elke straat wel een huis te vinden met deze panelen. Echter gebeurt het te vaak dat de zonnepanelen op de verkeerde manier zijn geïnstalleerd. Dit kan bijvoorbeeld tot gevolg hebben dat er een brand ontstaat of dat er iets of iemand geëlektrocuteerd wordt. Daarom is een baan als inspecteur of installateur van zonnepanelen steeds populairder aan het worden. Met een goede opleiding bent u klaar om deze functie te beoefenen. Bij Omega Training & Inspectie is het mogelijk om diverse vakgerichte opleidingen te volgen, waaronder een cursus zonnepanelen. Heeft u interesse in deze cursus? Lees dan snel verder!

Inhoud van de cursus

Bij de cursus zonnepanelen leert u eerst meer over de basis van zonnepanelen. Alle facetten van zonnepanelen komen aan bod. Waarna u over voldoende basiskennis beschikt, kunt u kiezen voor een leerlijn die u interesseert. Wilt u installateur worden? Dan wordt u opgeleid tot een erkend zonnestroom installateur. Heeft u er een voorkeur voor om inspecteur van zonnepanelen te worden? Dan leert u eerst de installatie-eisen van zonnepanelen kennen. Vervolgens komen de modules ‘Inspecteren Zonnepaneelinstallaties I’ (de basiscursus) en ‘Inspecteren Zonnepaneelinstallaties II’ (de gevorderde versie)’ aan bod. Zo wordt u tijdens een korte cursus getraind tot een professionele inspecteur van zonnepanelen.

Bekijk het ruime aanbod aan cursussen

Naast de cursus zonnepanelen worden er nog vele andere vakgerichte opleidingen aangeboden door Omega Training & Inspectie. Bent u nieuwsgierig naar de vele leerzame cursussen die dit bedrijf aanbiedt? Breng dan eens een bezoek aan de website. Bij hen heeft u zelf de keuze of u de cursussen klassikaal of digitaal volgt. Bovendien bent u bij elke opleiding verzekerd van professionele begeleiding van echte vakmensen. Schrijf uzelf dus in voor een van de vakgerichte opleidingen van deze opleider!