Laat een drukkalibrator regelmatig controleren


Posted On okt 26 2016 by

Laat een drukkalibrator regelmatig controleren. Dan heeft u de garantie op uitstekende resultaten. Dat geld ook voor een warmtebeeldcamera en infrarood camera. Vakkundige medewerkers kunnen de apparatuur voor u nakijken en direct repareren als dat nodig blijkt te zijn. De reparatie of het onderhoud van een infrarood camera, drukkalibrator of warmtebeeldcamera wordt doorgaans uitgevoerd in een BELAC geaccrediteerd kalibratielabo. Met verschillende testen worden de apparaten gecontroleerd door deskundig personeel. De gediplomeerde medewerkers kunnen ook ter plaatste de kalibratie van uw instrumentatie in orde maken. Zodoende kunt u er in korte tijd weer gebruik van maken.

Bekende merken van een infrarood camera, drukkalibrator en warmtebeeldcamera

Zowel het bedrijfsleven als de industriële sector heeft meetinstrumenten nodig. Waarvoor schakelt u LHM Instrumentation in? Met een bekend merk van een infrarood camera, drukkalibrator en warmtebeeldcamera weet u zeker dat u kwaliteit in huis haalt. Bekende merken van dit soort apparatuur zijn bijvoorbeeld Fluke, Additel en General Electric. Fluke is wereldwijd marktleider in de productie, het onderhoud en de distributie van diverse test- en meetinstrumenten en de software voor deze instrumenten. Een drukkalibrator, warmtebeeldcamera en infra roodcamera van Fluke en andere topmerken vindt u in het assortiment van LHM Instrumentation. Bij deze Belgische onderneming vindt ook u ongetwijfeld de apparatuur die u nodig heeft.

Warmtebeeldcamera, infrarood camera of drukkalibrator: deskundig advies

Klanten die twijfelen over de ideale warmtebeeldcamera of infrarood camera doen er verstandig aan om zich te laten adviseren door gediplomeerde experts. Deze hebben verstand van zaken. Een warmtebeeldcamera, infrarood camera of drukkalibrator kunt u bij LHM Instrumentation aanschaffen in verschillende uitvoeringen. Voor een specifieke meting of kalibratie heeft u immers een instrument nodig dat aan al uw wensen en eisen voldoet. Zij kunnen u bijvoorbeeld vertellen of u een infrarood camera nodig heeft met een lens die 180 graden kan draaien of met een hoge resolutie. Ook op vragen over een drukkalibrator voor explosiegevaarlijke omgevingen krijgt u een deskundig antwoord.

Last Updated on: november 9th, 2017 at 2:33 am, by


Written by