Kies als digitale kunstenaar voor ChromaLuxe


Posted On jan 2 2018 by

Chromaluxe is één van de reproductie- en printtechnieken die Re-Art aanbiedt. Dit is een techniek die geschikt is voor digitale kunstenaars, musea, fotografen en galerijen. Met deze printtechniek kunnen kunstwerken en foto’s namelijk op hoogwaardige manier worden geprint, zonder dat ze onder doen voor het origineel. Zo blijft het originele kunstwerk of de originele foto te allen tijde beschermd én kunt u gemakkelijk grote oplages leveren. ChromaLuxe printen is uiteraard één van de modernste reproductie- en printtechnieken, waardoor u echt verzekerd bent van uitstekende kwaliteit. De levensduur van een kunstwerk zo lang mogelijk maken? Dat kan met ChromaLuxe bij Re-Art!

De voordelen van afdrukken op ChromaLuxe

Kies voor ChromaLuxe wanneer u een afbeelding wilt afdrukken. Deze manier van drukken kent een aantal voordelen. Zo zijn ChromaLuxe afbeeldingen altijd haarscherp en blijven ze kleurvast. Daarnaast kunnen de afbeeldingen tegen een stootje. Wist u dat de afbeeldingen zelfs op verschillende materialen af te drukken zijn? ChromaLuxe afdrukken zijn licht, er is de keuze uit een breed kleurenpalet, ze geven een driedimensionaal effect, ze zijn duurzaam, krasbestendig en waterbestendig en ze genieten een zeer lange levensduur. Bij Re-Art, specialist in het maken van zulke afdrukken, wordt u altijd op de juiste manier geholpen. Daarom kiest u voor de diensten van de gespecialiseerde medewerkers van Re-Art.

Afdrukken op ChromaLuxe: wat houdt dat precies in?

Bent u bekend met ChromaLuxe? Nee, dan vraagt u zich misschien hoe dit eruit komt te zien. Dan is het goed wat meer te weten over het medium. ChromaLuxe is met name geschikt voor toepassingen in de fotografie, met name de kunstfotografie. Door op deze manier bepaalde afbeeldingen af te drukken, ontstaat er ongekende kwaliteit voor foto’s en kunstwerken. Zo’n print geeft haast een driedimensionaal effect, omdat de afbeelding op het oppervlak wordt aangebracht, zonder het er echt op te drukken. ChromaLuxe afdrukken zorgt vaak voor een erg scherp resultaat en de kunstwerken en foto’s hebben dan ook een prachtig uiterlijk. Waar kunt u dit laten doen? Re-Art is dé specialist die u zoekt.

Last Updated on: januari 2nd, 2018 at 9:07 am, by


Written by