Gegrond
Image default
Dienstverlening

Extra goede bliksembeveiliging met potentiaalvereffening

Als u de bliksembeveiliging van uw woning of bedrijfspand extra goed wilt regelen, dan kiest u voor Mulhuyzen Bliksembeveiliing. Deze specialist is namelijk gespecialiseerd in potentiaalvereffening. Dit houdt simpel gezegd in dat de verschillende spanningen van uw verschillende apparaten in huis aan elkaar gelijk gesteld worden, zodat er geen kans op overspanning bestaat. De specialisten vertellen u hier graag alles over en geven u hierbij ook persoonlijk advies. Ook het laten slaan van een aardpen is een optie. Maar wat is dat, een aardpen? Deze stalen pen wordt naast uw woning of bedrijfspand in de grond geslagen, zodat deze kan dienen als bescherming tegen overbelasting van het elektriciteitsnetwerk en ook werkt deze pin als bliksemafleider. Zo vormt deze aardpen een simpele oplossing wat betreft bliksembeveiliging. Daarom is een aardpen, naast potentiaalvereffening, ook nog steeds een veel gebruikte oplossing voor bliksembeveiliging. Wilt u een aardpen laten slaan, bijvoorbeeld omdat u er nog geen heeft omdat u in een ouder huis woont? Neem dan zo snel mogelijk contact op met Mulhuyzen Bliksembeveiliging.

Grondige oplossingen wat betreft bliksembeveiliging

Het slaan van een aardpen is een simpele oplossing voor bliksembeveiliging, maar het is niet altijd afdoende. Soms moet er een grondigere oplossing komen. Hiermee is de elektrische spanning in uw diverse apparaten overal gelijk, waardoor er geen overspanning van uw elektriciteitsnetwerk ontstaat. Zo is er zo min mogelijk kans op kortsluiting. U kunt Mulhuyzen Bliksembeveiliging inschakelen voor deze lastige klus. Potentiaalvereffening moet namelijk op een veilige manier gebeuren, waardoor u ook een specialist in moet schakelen.

Ontdek alle mogelijkheden

Wanneer de bliksem bij u inslaat, of er overspanning van uw elektriciteitsnetwerk ontstaat, kunnen er gevaarlijke situaties kunnen ontstaat. Vraag dus om advies om uw woning of bedrijfspand te beveiligen tegen blikseminslag of overspanning van uw elektriciteitsnetwerk. Dan wordt er ook direct een vrijblijvende offerte gemaakt voor het aanleggen van bliksembeveiliging, zoals het regelen van potentiaalvereffening.